Naslovnica Trendi Odprli so prijave za drugo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Odprli so prijave za drugo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Avtor: Spletno Uredništvo
 Na Planet TV poteka prva sezona življenjskega eksperimenta ‘Poroka na prvi pogled’. Očitno je zanimanje med gledalci zelo veliko in mnogi bi radi v eksperimentu tudi sami sodelovali. Prav zato so že odprli prijave za drugo sezono te oddaje.
Odprli so prijave za drugo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Prvih šest pogumnih moških iz uvodne sezone Poroke na prvi pogled (foto: PR Planet TV)

S Planet TV poročajo o zelo dobri gledanosti prve sezone oddaje ‘Poroka na prvi pogled’. Sicer sami to oddajo imenujejo ljubezenski eksperiment, a gre najbrž za nekaj precej bolj pomembnega – navsezadnje je od razpleta tega poskusa lahko usodno odvisno vso nadaljnje življenje dveh oseb. Očitno pa je zanimanje med gledalci tako veliko, da bi mnogi radi sami sodelovali v drugi sezoni oddaje.

»Naši ženini in neveste iz ljubezenskega eksperimenta ‘Poroka na prvi pogled’ so prebili led in se v prvi sezoni slovenske različice znanega TV formata podali pred oltar ter preverili, ali lahko srečo v dvoje najdejo na tak način. Nekateri so tudi zares našli skupni jezik, drugi so se odločili eksperiment še pred zaključkom zapustiti, vsi pa so bogatejši za neprecenljivo izkušnjo in nova spoznanja o ljubezni in o sebi,« pravijo na Planet TV.

Tudi zato so že odprli prijave za drugo sezono te oddaje in sicer lahko na njihovi spletni strani že sedaj izpolnite prijavnico. Na Planet TV trdijo, da je takšno iskanje partnerske sreče nekaterim bolj naklonjeno kot algoritmi aplikacij za zmenke in naporno spoznavanje povsem napačnih oseb. Zato naj bi se raje prepustili njihovim strokovnjakom, spremenili lastno obnašanje iz preteklih razmerij in nazadnje tudi skočili tudi pred oltar.

Sicer je prva sezona oddaje na Planet TV na sporedu ob ponedeljkih, torkih in sredah ob 21. uri, ob četrtkih je na sporedu tudi posebna komentatorska oddaja ‘Poroka na drugi pogled’, vse epizode pa so na voljo tudi na spletni platformi za ogled vsebin na zahtevo mreže Planet TV, ki se imenuje Planeteka.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.