Naslovnica Trendi Oddaja Preverjeno se vrača še spred pričetkom septembra

Oddaja Preverjeno se vrača še spred pričetkom septembra

Avtor: Spletno Uredništvo
Zadnji avgustovski dan se na program POP TV-ja vrača oddaja ‘Preverjeno’. Tudi v 21. sezoni bo urednica in voditeljica oddaje Alenka Arko, oddaja pa bo na sporedu v svojem klasičnem torkovem terminu ob 22. uri.
Urednica in voditeljica oddaje ‘Preverjeno’ Alenka Arko (foto: Urša Premik/PR Pro Plus)

Zadnji večer v mesecu avgustu se na program POP TV-ja vrača oddaja ‘Preverjeno’. Gre za priljubljeno informativno-magazinsko oddajo, ki bo prihodnji teden startala s svojo 21. sezono. Preverjeno se tudi tokrat vrača z urednico in voditeljico Alenko Arko, medtem ko novinarsko-raziskovalno ekipo sestavljajo Darja Tibaot Ciringer, Brigita Potočnik, Anamarija Krese, Irena Pan in Adi Omerović.

Prva oddaja nove sezone bo na vrsti le nekaj ur pred pričetkom novega šolskega leta in ob prihajajočem četrtem valu pandemije bo veliko govora o Covidu-19. »Kaj je novega, ko gre za Covid-19, smo res že zelo blizu učinkovitemu zdravilu? Kako smo pripravljeni na novo šolsko leto, kaj pokažejo primerjave z drugimi državami, na primer z Nemčijo, zakaj kaže, da bo tam otrokom, učiteljem lažje?

Kaj prinaša naval na turistične zmogljivosti, ko so razprodane tudi sobe za 350 evrov na noč, kaj lahko storiš, če te v prav tako dragi sobi popikajo stenice,« se bodo v prvi oddaji spraševali novinarji in nato poskusili tudi odgovoriti na te dileme. Oddaja Preverjeno bo na sporedu v svojem ustaljenem torkovem terminu ob 22. uri. S Pro Plusa pa so še razkrili, da je recept za uspeh oddaje zmes kreativnosti, odmika od senzacionalizma, raznolikosti in kredibilnosti informacij.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.