Naslovnica Trendi Od ponedeljka se bomo na AMC spet bali živih mrtvecev

Od ponedeljka se bomo na AMC spet bali živih mrtvecev

Avtor: Spletno Uredništvo
Kot se zadnja leta dogaja prav vsako pomlad, se tudi letos ne televizijski program AMC vračajo živi mrtveci. Druga polovica 7. sezone grozljive serije ‘Fear The Walking Dead’ (slov. ‘Boj se živih mrtvecev’) se namreč pričenja v ponedeljek 18. aprila.
Od ponedeljka se bomo na AMC spet bali živih mrtvecev

Prizor iz pete sezone serije ‘Fear The Walking Dead’ (foto: AMC/IPPR)

Živi mrtveci se spet vračajo na slovenske televizijske ekrane in sicer ponovno prek filmskega kanala AMC. Druga polovica sedme sezone grozljive serije ‘Fear The Walking Dead’ se namreč pričenja v ponedeljek 18. aprila. Po enih informacijah bo prva epizoda na velikonočni ponedeljek sporedu ob večerni 22. uri, po drugih vesteh pa bo premiera na sporedu sredi noči – natančneje že ob 3.00 (kot v prejšnjih sezonah).

Druga polovica 7. sezone serije kaže življenje le nekaj mesecev po jedrski eksploziji. Victor Strand (Colman Domingo) si je ustvaril fevd in zdaj brezčutno izbira, komu bo dal priložnost za življenje. Med preživelimi se vrstijo medsebojni spori, smrtonosne bolezni in nove zunanje grožnje. Največja novost novih epizod bo povratek priljubljene Madison Clark, ki jo je v prvih štirih sezonah igrala Kim Dickens.

Z AMC pa so napovedali, da bo tudi v prihajajoči 8. sezoni Madison Clark reden lik serije. »Madison Clark je temeljni lik serije Fear the Walking Dead – junaška, nekoliko zapletena, a vendar preprosta oseba, ki se prelevi v bojevnico. Neverjetni talent, moč in odličnost igralke Kim Dickens bodo še enkrat naelektrili serijo Fear the Walking Dead. Veseli smo, da je ponovno z nami,« je pojasnil Scott M. Gimple, vsebinski vodja projekta The Walkin Dead Universe.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.