Naslovnica Trendi Ob sobotah satira, ob delovnikih kuharski triki

Ob sobotah satira, ob delovnikih kuharski triki

Avtor: Spletno Uredništvo
Na TV Slovenija se v prihodnjih dneh pričenjata dve novi oddaji, poleg tega pa se lahko na ‘nacionalki’ pohvalijo s pričakovano odlično gledanostjo izbora EMA.
Ob sobotah satira, ob delovnikih kuharski triki

Kuhar Klemen Skubic je svež obraz na TV Slovenija (foto: Jan Vasiljević/RTV Slovenija)

Prva novost, ki prihaja s Službe za komuniciranje RTV Slovenija, je ta, da se že jutri (v soboto, 26. februarja) ob 21. uri na TV SLO 1 vrača satirični pregled tedenskih novic ‘Kaj dogaja?’. Tudi v sedmi sezoni do voditelj oddaje Tilen Artač, poleg njegove ekipe prekaljenih komikov pa se bo voditeljsko omizje polepšalo in popestrilo, saj bo bo odslej Tilnu pomagala tudi Alenka Marinič.

»Še vedno bo to mesto, na katerem boste dobili najbolj zabaven tedenski pregled novic, se naučili nekaj od magistra Baltića v rubriki Beseda tedna, na PUP TV-ju pa bodo z neverjetnimi preobrazbami skrbeli, da bo oddaja ostala vedno uravnotežena. Vse to in še več lahko pričakujete tudi v novi, že 7. sezoni oddaje Kaj dogaja,« sporočajo s Službe za komuniciranje RTV Slovenija. Poleg tega bosta voditelja v vsako oddajo povabila tudi novega zanimivega gosta.

V ponedeljek, zadnji dan meseca februarja pa na prvi program TV Slovenija prihaja nova kuharska oddaja ‘Šef doma’. Od 28. februarja naprej bo tako vsak delovnik ob 18. uri zadišalo po hrani. Oddajo bo vodil Klemen Skubic, ki je mlad, a dobro izšolan kuhar (simpatičen novopečeni očka, dodajajo na RTV SLO). Nova oddaja bo poskrbela za zvrhan koš novih idej, kako na hitro pripraviti izjemno okusen obrok, naj gre za kosilo ali večerjo, pa še za marsikaj drugega …

S Službe za komuniciranje RTV Slovenija pa so v zadnjih dneh predstavili tudi številke gledanosti izbora za slovenskega predstavnika na letošnji Evroviziji EMA 2022. Izbor si je v povprečju ogledalo 12,3 % ali 235.400 gledalcev, kar predstavlja 26-% delež vseh gledalcev televizije. Vsaj minuto EME 2022 je gledalo kar 507.200 različnih gledalcev, oddaja pa je bila odlično sprejeta tudi med mlajšimi gledalci – delno tudi zaradi zmage mlade skupine LPS.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.