Naslovnica Trendi Ob nedeljah za kosilo Ena na ena z Urošem Slakom

Ob nedeljah za kosilo Ena na ena z Urošem Slakom

Avtor: Spletno Uredništvo
Tretjega oktobra se na POP TV pričenja nova nedeljska popoldanska oddaja. Imenovala se bo ‘Ena na ena’, njen voditelj pa bo Uroš Slak, ki bo vsako nedeljo ob 13. uri gostil znane osebnosti z različnih družbenih področij in z njimi debatiral o aktualnem družbeno-političnem dogajanju.
Uroš Slak je izkušen televizijec, zato so pričakovanja glede oddaje visoka (foto: PR PRO Plus)

S pričetkom oktobra se na POP TV začenja nova nedeljska popoldanska oddaja. Imenovala se bo ‘Ena na ena’, njen voditelj pa bo izkušeni televizijec Uroš Slak, ki bo vsako nedeljo ob 13. uri gostil znane osebnosti z različnih družbenih področij in razkrival njihove manj znane plati gosta. Med gosto bodo športniki, kulturniki, podjetniki, strokovnjaki z različnih področij dela in življenja ter tudi politiki.

»V vsaki oddaji se bo Uroš Slak soočil s svojim gostom in skozi iskren, intimen, tudi provokativen pogovor razgalil življenje gosta z vseh možnih zornih kotov. Skušal bo razkriti, kaj se skriva za podobo, ki je gledalcem že znana, in se posvetil odstiranju plasti posamezne osebnosti, s katero bo vodil enourni pogovor. Oddaja se bo osredotočila predvsem na vprašanje zakaj in na iskanje odgovorov nanj,« so zapisali na POP TV.

Nova nedeljska pogovorna oddaja ‘Ena na Ena’ bo torej težila k iskrenosti, intimnosti, aktualnosti, originalnosti in občasno tudi k provokativnosti. Voditelj Uroš Slak se bo predvsem poskušal poglobiti v razmišljanje gostov o aktualnem družbenem in političnem dogajanju, a se bo hkrati navezoval na njihove zgodbe o uspehu, življenju, željah, občutkih…

Sicer je termin nedeljskega kosila na prvi pogled malce neobičajen za takšne pogovore, a bodo o tem na koncu sodili podatki o gledanosti. Posnetki oddaj bodo na ogled tudi v video-arhivu VOYO.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.