Naslovnica Gospodarstvo O agilnosti in fleksibilnosti za uspešnost podjetij v novi realnosti

O agilnosti in fleksibilnosti za uspešnost podjetij v novi realnosti

Avtor: Spletno Uredništvo

Evropska multinacionalka SAP, ki je specializirana za poslovno programsko opremo za upravljanje poslovnih dejavnosti in odnosov s strankami, je že poleti vsa svoja predavanja ter poslovne dogodke prenesla na splet. Naslednji v nizu virtualnih dogodkov bo ‘SAP Customer Experience LIVE’, ki bo potekal v sredo, 14. oktobra, posvečen pa bo prilagajanju na korona-razmere.

 O agilnosti in fleksibilnosti za uspešnost podjetij v novi realnosti

 Rdeča nit dogodka bo prilagajanje gospodarstva na nove korona-izzive (foto: pexeles.com)

 

Multinacionalka SAP, ki je specializirana za poslovno programsko opremo za upravljanje poslovnih dejavnosti in odnosov s strankami, je že poleti veliko večino svojih aktivnosti prenesla na splet. Pandemija koronavirusa je namreč močno zapletla izvedbo predavanj in poslovnih dogodkov v živo. Naslednji v nizu virtualnih dogodkov bo ‘SAP Customer Experience LIVE’, ki bo potekal v sredo, 14. oktobra.

Dogodek bo posvečen prilagajanju na korona-razmere in doslej nabranim izkušnjam. Program predvideva, da se bodo po globalnem uvodu posvetili poglavjem trgovina, prodaja, storitev, rešitve podatkov o strankah, trženje, ekosistem tehnološkega partnerja, izkušnje, prekinitev sodelovanja in regionalni nivo. Poudarjali bodo pomen agilnosti in fleksibilnosti za uspeh podjetij v novi realnosti.

»V sklopu pestrega nabora vsebin bodo vrhunski govorci predstavili konkretne primere uspešnih poslovnih praks, udeleženci pa boste lahko v udobju svojega doma prisluhnili poglobljenim razpravam o tem, kako zagotoviti personalizirano, zaupanja vredno in povezano uporabniško izkušnjo,« so pojasnili s SAP-a. Poleg aktualnih in zelo zanimivih vsebin, pa velja posebej omeniti govorce na dogodku.

Svoje znanje bodo namreč delili izvršni direktor SAP-a Christian Klein, skupina ostalih vodstvenih uslužbencev podjetja SAP, igralec Ashton Kutcher in Sarah Jones. Slednja se trenutno ukvarja z medijsko družbo Forment Productions, katera je fokusirana na socialne razlike in globalne izzive.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.