Naslovnica Trendi Novosti v pogovorni oddaji Osebno z Valentino Plaskan

Novosti v pogovorni oddaji Osebno z Valentino Plaskan

Avtor: Spletno Uredništvo
Ena od prvih letošnjih programskih novosti na Planet TV se tiče pogovorne oddaje ‘Osebno z Valentino Plaskan’, ki bo po novem na sporedu ob nedeljah ob 19.45. V daljših enournih oddajah bo voditeljica odslej gostila po dva gosta. V naslednji oddaji bosta sogovornika pravnik Franci Matoz in ‘štajerski slavček’ – Damjan Murko.
Novosti v pogovorni oddaji Osebno z Valentino Plaskan

Voditeljica oddaje Valentina Plaskan (foto: PR Planet TV)

S Planet TV prihaja novica o prenovljeni pogovorni oddaji ‘Osebno z Valentino Plaskan‘. Prva novost je ta, da bo oddaja odslej na sporedu ob nedeljah ob 19.45. Druga večja sprememba pa je ta, da bo oddaja odslej daljša in sicer bo trajala kar eno uro. Tako bo voditeljica Valentina Plaskan lahko odslej gostila po dve sogovornika in se še bolj poglobljeno posvetila temam, zaradi katerih je goste povabila k pogovoru.

“To so imena, ki so zaznamovala Slovenijo v tem kratkem času, v tem 30-letnem obdobju. Zagotovo nadaljujemo tudi v tej luči, hkrati pa tudi z novostmi, pomembnimi zadevami oziroma tistimi nekoliko manj prijetnimi, kot je recimo epidemija. Krmarimo med tem, da poskušamo najti različne goste, in ravno zdaj se bo to še razširilo,” je glede zadnjih novosti razkrila voditeljica Valentina Plaskan.

V prvem delu oddaje bodo odslej gostili vrhunske slovenske strokovnjake, izjemne slovenske športnike, uspešne gospodarstvenike, prodorne inovatorje in seveda tudi politike (letos je namreč ‘supervolilno leto’). Drugi del oddaje pa bo namenjen estradi. Tako bosta že to nedeljo, 9. januarja, prva gosta znani primorski odvetnik Franci Matoz in razvpiti ‘štajerski slavček’ Damjan Murko.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.