Naslovnica Gospodarstvo Novoletna spletna tržnica slovenskih podjetnikov in umetnikov

Novoletna spletna tržnica slovenskih podjetnikov in umetnikov

Avtor: Spletno Uredništvo
Zadnja novost v prodajni ponudbi slovenskega gospodarstva je Novoletna spletna tržnica malih podjetnikov. Na njej se predstavlja skoraj 100 ponudnikov, skupno pa ponujajo več kot 200 izdelkov in storitev – skoraj vse je narejeno oziroma razvito v Sloveniji. S tem želijo pobudniki akcije pomagati slovenskim podjetnikom, da tudi oni dobijo del praznične pogače.
En od artiklov slovenskega podjetja Quinta essentia, ki prav tako sodeluje na spletni tržnici (foto: FB QE)

Na Novoletni spletni tržnici malih podjetnikov se tokrat predstavlja skoraj 100 ponudnikov. Predvsem gre za slovenske mikro podjetnike, razne ustvarjalce oz. umetnike in za mala podjetja. V prodajni ponudbi je tako skupno več kot 200 izdelkov in storitev, skoraj vsi pa so bili narejeni oziroma razviti v Sloveniji. Spletno tržnico so zagnali z namenom, da slovenske kupce dodatno spodbudijo k podpori slovenskih mikro podjetnikov in ustvarjalcev.

»Na spletni strani in v e-katalogu so na voljo številni darilni boni, Božičkovo personalizirano video sporočilo, slovenske konfekcije oblačil, plaščev, spodnjega perila, oblačil za otroke in nakita. V ponudbi so tudi zdrave sladkarije za otroke, številni v Sloveniji zasnovani planerji za leto 2022, družabne igre, delavnice za dvig energije, božične in novoletne voščilnice, knjige, slovenska terapevtska kozmetika in izdelki za dom,« sporočata ideatorki projekta.

Snovalki Novoletne spletne tržnice sta sicer Sara Zadnik in Tamara Nanaja, ki sta tudi sami mali podjetnici. Sara in Tamara sta poudarili, da se med Slovenci vedno bolj dviga zavest o lokalni potrošnji, da vedno več ljudi nakupuje lokalno in s tem podpira slovensko malo gospodarstvo. Želja pa je, da ne bodo samo veliki trgovci večali dobička v decembru, ampak da bi svoj kos pogače dobili vsi, tudi najmanjši podjetniki.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.