Naslovnica Trendi Novi seriji sta Skrivnosti Brokenwooda in Nova priložnost

Novi seriji sta Skrivnosti Brokenwooda in Nova priložnost

Avtor: Spletno Uredništvo
S Planet TV so za prihodnje dni najavili dve novi seriji in dve filmski novosti. Prva nova serija bo kriminalna nanizanka ‘Skrivnosti Brokenwooda’ in druga mehiška nadaljevanka ‘Nova priložnost’. Oba filma ‘Avgust v okrožju Osage’ in ‘Ledeni morilec: vrnitev’ pa se ponašata z vrhunskima igralskima zasedbama.
Novi seriji sta Skrivnosti Brokenwooda in Nova priložnost

Ledenega morilca nikakor ne pustijo uživati v prijetni družbi na tropskih plažah (foto: Planet TV PR)

S Planet TV so najavili, da bo v sklopu njihovega ‘krimi-petka’ že ta petek ob 19.45 startala nova kriminalna nadaljevanka z naslovom ‘Skrivnosti Brokenwooda’ (The Brokenwood Mysteries). V tej nanizanki je glavni lik inšpektor Mike Shepherd, ki se po premestitvi loti reševanja zločinov v navidezno zelo spokojnem novozelandskem mestecu. Krimi-petek se bo nadaljeval s podobno in še bolj znano angleško serijo ‘Umori na podeželju’.

Nato bo v soboto ob 19.45 na Planet TV na sporedu dramska pripoved ‘Avgust v okrožju Osage’ (August: Osage County), ki se ponaša z vrhunsko igralsko zasedbo, v kateri so Meryl Streep, Julia Roberts, Chris Cooper, Ewan McGregor, Margo Martindale, Sam Shepard, Dermot Mulroney, Juliette Lewis in Abigail Breslin. »Meryl Streep in Julia Roberts sta prejeli tudi nominacijo za oskarja, celotna zasedba pa je bila nominirana za nagrado igralskega ceha.

V nedeljo ob 19.45 bo medtem akcijo prinesel Jason Statham s filmom ‘Ledeni morilec: vrnitev’ (Mechanic: Resurrection), v katerem igrajo tudi Jessica Alba, Tommy Lee Jones in Michelle Yeoh. Akcijski kriminalni triler prinaša zgodbo o profesionalnem morilcu Arthurju…« o vrhunskih zasedbah obeh filmov razkrivajo s Planet TV. Nato bo v ponedeljek sledila še druga nova serija in sicer gre za klasično mehiško telenovelo z naslovom ‘Nova priložnost‘ (Si nos dejan).

V lani posneti čustveni nadaljevanki ima Alicia Montiel na videz popolno družino in popolno življenje. Potem pa nenadoma ugotovi, da jo mož že tri leta vara s sodelavko. Prevarana Alicia se najprej loči, potem pa si hitro najde precej mlajšega novinarja, ki je po naključju celo poklicni rival njenega moža… Glavne vloge igrajo Mayrin Villanueva, Marcus Ornellas, Alexis Ayala ter v Sloveniji že dobro znana Gabriela Spanic.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.