Naslovnica Trendi Novi kviz Piramida sreče se pričenja v nedeljo

Novi kviz Piramida sreče se pričenja v nedeljo

Avtor: Spletno Uredništvo
Na Planet TV se bo v nedeljo, 4. aprila, pričel popolnoma nov zabavno-nagradni kviz ‘Piramida sreče’. Gledalce in predvsem tekmovalce bo usmerjal izkušeni televizijski voditelj Jonas Žnidaršič, v kvizu pa bo poleg znanja in poguma pomembno tudi zaupanje med soigralci.
Novi kviz Piramida sreče se pričenja v nedeljo

Jonas Ž. bo s svojo pronicljivostjo in humorjem skozi kviz vodil dva para in pa tudi vse gledalce (foto: PR Planet TV)

Na velikonočno nedeljo, 4. aprila, bo ob 19.45 na Planet TV na sporedu prva epizoda novega kviza ‘Piramida sreče’. Ta kviz bo premierno predvajan na slovenskih televizijskih programih, v kvizu pa bodo najbolj pomembni znanje, pogum in zaupanje v soigralca. Tekmovanje bo potekalo tako, da bosta morala v prvem krogu kviza tekmovalca izbrati temo in nato odgovoriti na z njo povezana vprašanja.

»Po vsakem vprašanju ima par kratek čas za razmislek, nato pa se z vrha piramide začne valiti krogla, ki na dnu pade v prekat z različnimi vrednostmi. Če je odgovor pravilen, bosta tekmovalca nagrado iz prekata, v katerega je padla žoga, tudi dobila, če pa je odgovor napačen, bo znesek odštet od do takrat prisluženega dobitka. Na koncu bo zmago slavil par, ki bo s skupnim znanjem, zaupanjem in tudi nekaj sreče zbral največ denarja,« pojasnjujejo s Planet TV.

Sicer bo gledalce in pa tudi tekmovalce skozi kviz usmerjal znani televizijski voditelj Jonas Žnidaršič, ki si je največ televizijskih kilometrov nabral prav z vodenjem podobnih kvizov. S Planet TV so še spomnili, da so prijave za ‘najvišji kviz v Sloveniji’ še vedno odprte, zato k sodelovanju vabijo vse pare, pa naj gre za sorodnike, prijatelje, ali sodelavce, ki se poznajo dovolj dobro, da si res zaupajo.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.