Naslovnica Trendi Novembra se napoveduje nadaljevanje Črnega panterja

Novembra se napoveduje nadaljevanje Črnega panterja

Avtor: Spletno Uredništvo
Čez dober mesec, natančneje 9. novembra se bo v slovenskih kinematografih pričelo predvajati nadaljevanje filma ‘Črni panter ‘ (2018). Nov fantazijsko-akcijski film se imenuje ‘Črni panter: Wakanda za vedno’.
Novembra se napoveduje nadaljevanje Črnega panterja

Kmalu prihaja napeto nadaljevanje Črnega panterja (foto: PR Blitz Slovenija)

Distribucijska družba Blitz Slovenija je pravkar napovedala predpremiero najnovejšega fantazijsko-akcijskega filma se imenuje ‘Črni panter: Wakanda za vedno’. Gre za nadaljevanje zgodbe iz filma ‘Črni panter ‘, ki je iz Marvel Studiev prišel leta 2018 in navdušil občinstva po vsej zemeljski obli. Tedaj je glavno vlogo igral Chadwick Boseman, ki pa je nato leta 2020 umrl zaradi raka.

Zgodba novega fantazijsko-akcijskega spektakla se dogaja v Wakandi, kjer se pojavi nova grožnja s strani skritega podmorskega naroda Talokan. »V filmu se kraljica Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M’Baku (Winston Duke), Okoye (Danai Gurira) in Dora Milaje (Florence Kasumba) borijo za zaščito svojega naroda pred posredovanjem svetovnih sil, ki so se mobilizirale po smrti kralja T’Challa.

Medtem, ko se prebivalci Wakande trudijo sprejeti izgubo svojega ljubljenega voditelja, se morajo junaki združiti in s pomočjo Nakie (Lupita Nyong’o) in Everetta Rossa (Martin Freeman) skovati nov načrt za kraljestvo Wakande,« razkriva prvi napovednik prihajajočega filmske produkcije. Film ‘Črni panter: Wakanda za vedno’ je režiral Ryan Coogler, v slovenske kinodvorane pa predpremierno vstopa 9. novembra.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.