Naslovnica Trendi Novembra bo konec straha pred živimi mrtveci

Novembra bo konec straha pred živimi mrtveci

Avtor: Spletno Uredništvo
Priljubljena serija ‘Fear The Walking Dead’ se zaključuje. Zadnje epizode bodo na kanalu AMC od 23. oktobra dalje predvajali vsak ponedeljek ob 3.00, s ponovitvijo isti dan ob 22.00, serija pa se bo z zadnjima dvema epizodama zaključila v ponedeljek 20. novembra.
Novembra bo konec straha pred živimi mrtveci

Živi mrtveci bodo po osmih letih strašenja končno lahko sedli k počitku (foto: IPPR/AMC)

Od avgusta 2015, ko je bila premierno predvajana, so si lahko gledalci ogledali več kot 100 epizod serije iz žanra grozljivk ‘Fear The Walking Dead’. Ta serija je nastala kot spin-off oziroma po slovensko kot obzgodba serije ‘The Walking Dead’. Zadnje epizode osme, zaključne sezone pa bodo na programu AMC predvajali od 23. oktobra dalje vsak ponedeljek ob 3. zjutraj in v ponovitvi isti večer ob 22. uri.

Serija se bo dokončno iztekla v ponedeljek, 20. novembra, z zadnjima dvema epizodama, ki bosta predvajani ena za drugo. »Zdaj, ko je Shrike (Maya) izgubila svoj vpliv, si Madison (Kim Dickens) prizadeva, da bi skrivnostni otok PADRE spremenila v varno zatočišče, kar naj bi bil že od vsega začetka. Toda ko Madison govori o skrivnostnem otoku PADRE po radiu, pritegne neželeno pozornost in postane tarča ter ponovno spravi PADRE v nevarnost.

 Glavna prelomnica za preživele pa sploh ni reševanje otoka PADRE, kot je videti sprva. Prisiljeni bodo namreč izbirati med dobrim in zlim,« razkriva napovednik zadnjih epizod. Glavne vloge bodo še zadnjič odigrali Lennie James, Dickens, Colman Domingo, Danay Garcia, Austin Amelio, Christine Evangelista, Karen David, Jenna Elfman in Rubén Blades, medtem ko je serijo producirala produkcijska hiša AMC Studios.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.