Naslovnica Trendi Nova serija spletnih oddaj Gremo na tek

Nova serija spletnih oddaj Gremo na tek

Avtor: Spletno Uredništvo
Na spletnem mestu Siol.net se napoveduje nova sezona oddaje ‘Gremo na tek’. Voditelj bo znani slovenski tekač Marko Roblek, ki bo svojo ljubezen do teka ponovno poskušal prenesti tudi na druge. Pri tem bo s pomočjo strokovnjakov z različnih področij razdelil vrsto uporabnih nasvetov, zanimiva pa bo spremljati amatersko športnico, ki se bo v tej oddaji dejansko podala na tekaško preobrazbo.
Nova serija spletnih oddaj Gremo na tek

Govora bo tudi o prehrani tekačev, ki je pomembnejša, kot si običajno mislimo (foto: TSmedia)

Voditelj oddaj ‘Gremo na tek’ Marko Roblek je znan slovenski tekač, poleg tega aktivno sodeluje pri organizaciji vrste tekaških dogodkov, obenem pa je tudi vloger in avtor tekaške knjige ‘Zagret za tek’. Na spletnem mestu Siol.net se od sredine septembra napoveduje nova sezona oddaje, ki bo štela šest epizod. Poleg izkušenih tekaških gostov bo v oddaji sodelovala tudi amaterska športnica, ki se bo ob nasvetih Rolbeka namensko posvetila teku.

»Za začetek bo najuspešnejša slovenska tekačica vseh časov, večkratna olimpijka in vrhunska maratonka Helena Javornik razkrila, kako izbrati ustrezno opremo za tek v različnih razmerah. Nato nam bo sam vrh slovenskih maratoncev postregel z osnovami tekaškega treninga, in sicer jih bo samo za bralce Siol.net predstavil slovenski olimpijski maratonec Primož Kobe,« so o prvih gostih napovedali s Siol.net.

V novi seriji oddaji ‘Gremo na tek’ bodo gostovali še slovenska prehranska strokovnjakinja in gorska tekačica Varineja Drašler, organizator gorskih tekov in gorsko-kolesarskih podvigov Peter Dakskobler, maratonka Neja Kršinar ter tekač na ultradolge proge Luka Videtič. Prva oddaja je predvidena za 15. september, nato pa bodo na Siol.net vsak teden objavili novo epizodo oddaje.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.