Naslovnica Trendi Nova lutka, nova grozljivka

Nova lutka, nova grozljivka

Avtor: Spletno Uredništvo
S pretočne storitve SkyShowtime so v zadnjih dneh najavili več programskih novosti za prihodnji mesec september, a tudi eno novost, ki je na voljo že od ponedeljka. Gre za novo grozljivko z naslovom ‘M3GAN’.

Nova lutka, nova grozljivka

S pretočne storitve SkyShowtime, kjer ponujajo najrazličnejše filme in TV serije, so oznanili, da je že od ponedeljka, 14. avgusta, v njihovi ponudbi na voljo nov film z naslovom ‘M3GAN’. Gre za produkcijo iz žanra grozljivk, v katerem osrednjo vlogo igra posebna lutka. Ta človeku zelo podobna lutka je namreč opremljena z umetno inteligenco ter hkrati sprogramirana kot otrokov in staršev prijatelj, oz. že skoraj kot pravi družinski član.

»Ko Gemma nenadoma postane skrbnica osirotele osemletne nečakinje Cady, je negotova in nepripravljena na starševstvo. Zaradi hudega stresa v službi se odloči, da bo svojo lutko-prototip ‘M3GAN’ povezala s Cady v upanju, da reši dve muhi na en mah. Medtem ko se med M3GAN in Cady plete nerazdružljiva vez, pa je Gemma vse bolj prestrašena, da M3GAN zaznava namišljene grožnje, uperjene proti Cady,« razkriva napovednik.

Film ‘M3GAN’ sta producirala Jason Blum in James Wan, za scenarij je poskrbela Akele Cooper, režiser pa je bil Gerard Johnstone. Vlogo Gemme igra Allison Williams, Cady igra Violet Mcgraw, polet njiju pa igrajo še Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Jen Van Epps, Stephane Garneau-Monten in ter Lori Dungey. Od ostalih velja omeniti oblikovalko produkcije Kim Sinclair – z Oskarjem nagrajeno umetniško vodjo pri filmu Avatar.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.