Naslovnica Trendi Nov voditeljski obraz, superpokal in tri moto dirke na POP TV

Nov voditeljski obraz, superpokal in tri moto dirke na POP TV

Avtor: Spletno Uredništvo
S POP TV-ja so tokrat opozorili na novost med voditelji svojih informativnih oddaj in napovedali nekaj prihajajočih športnih dogodkov za naslednje tedne.
Eva Koderman Pavc je presedlala med voditelje (foto: PR PRO Plus/POP TV)

S POP TV so sporočili, da je Eva Koderman Pavc po štirinajstih letih novinarskega dela v športnem uredništvu televizije oziroma mreže Pro Plus, pravkar pričela voditi športni del informativnih oddaj na POP TV. Nova voditeljica 24UR Šport je del športnega uredništva POP TV že od leta 2007. Tedaj se je prijavila na avdicijo za nove novinarje, ki bi spremljali svetovna prvenstva v motociklizmu in v Formuli 1.

»Vodenje športa mi predstavlja velik izziv, saj je v živo to nekaj popolnoma drugačnega kot delo, ki sem ga opravljala do sedaj. V svoji karieri sem spoznala vse dele ustvarjanja športnih vsebin – od terenskega do redaktorskega dela, a tisti televizijski adrenalin vodenja v živo je vseeno najbolj podoben športni tekmi,« je po uspešnem prevzemu novih voditeljskih zadolžitev povedala Eva Koderman Pavc.

Eva se bo v mesecu avgustu tudi kot voditeljica večkrat dotaknila moto športa. Ta konec tedna in tudi naslednji bo namreč svetovno prvenstvo v motociklizmu gostovalo na avstrijskem dirkališču Red Bull Ring, kjer bosta enako kot v Formuli 1 na sporedu VN Štajerske in VN Avstrije, 29. avgusta pa sledi še dirka za VN Velike Britanije v Silverstonu. Poleg tega pa bodo na POP TV 11. avgusta prenašali nogometni dvoboj za UEFA Superpokal med Chelseajem in Villarrealom.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.