Naslovnica Trendi Neverjeten splošni pretep in ostale oktobrske novosti na VOYO

Neverjeten splošni pretep in ostale oktobrske novosti na VOYO

Avtor: Spletno Uredništvo

 

Ljubitelji borilnih športov so bili ponoči v živo priče neverjetnemu splošnemu pretepu po koncu dvoboja Nurmagumedov : Conor in zato bo arhiv naročniškega videa na zahtevo VOYO danes najbrž oblegan. V mesecu oktobru so sicer na VOYO na sporedu precej bolj sproščene vsebine –  tretja sezona priljubljenih Skečoholikov, komedija Brade, simpatični kuharski izzivi Zdravo, Tereza! in poslovni izzivi Štartaj, Slovenija!. Med serijami bodo kraljevale Reka ljubezni, Kmetija, oddaja Dan najlepših sanj in šov Slovenija ima talent.

Khabib Taps Conor 229 665764 FrontPageFeatureNarrowTrenutek, ko je Rus Habib premagal Irca Mc Conorja, nekaj sekund zatem pa se je vnel splošni pretep z udeležbo gledalcev (foto: uk.ufc.com)

 

VOYO je ponoči prenašal obračun za naslov svetovnega prvaka med Habibom Nurmagomedovom in Conorjem Mc Gregorjem. Na VOXU so napovedovali zgodovinski spopad lahkokategornikov MMA v oktagonu v Las Vegasu, ki se je končal z zmago Rusa. Vendar je slednji takoj po koncu prekočil ograjo in s stepel z gledalci, iz publike pa so medtem člani njegovega štaba preskočili ograjo v drugo smer in na ringu napadli Mc Gregora. Varnostne sile so sicer hitro umirile splošni pretep, guverner Nevade naj bi medtem hitro zbežal iz dvorane, dogodek pa se bo zagotovo zapisal v zgodovino borilnih športov.  

Kdor pa si namesto poplave udarcev želi ogledati kaj boj pomirjujočega, bo v oktobru na VOYU lahko užival v nadaljevanju naravoslovno-dokumentarnega hita Modri planet II. Ljubitelji serij si bodo ogledali novo norveško produkcijo Young & Promising, ali v slovenskem ‘prevodu’ Punce v mestu. Zgodba se dogaja v središče Osla, govori pa o življenju treh prijateljic, ki se bližajo tridesetim ter skušajo najti pot v življenju. 

V filmski knjižnici se bodo posvetili tudi evropskemu filmskemu mesecu. Na boljo bo 40 filmskih premierah različnih žanrov; od dram, akcije, do utrganih komedij. Prva v vrsti je francoska komedija Bog, le kaj smo zagrešili (Serial (bad) weddings). FIm govori o starših tradicionalne francoske družine, ki imajo štiri hčerke in se zelo težko sprijaznijo z izbiro zetov. Na voljo je tudi TheSquare (Kvadrat) – evropski film leta 2017.

Za tujejezičnega Oskarja nominirana in z Zlato palmo nagrajena satira švedskega režiserja RubenaÖstlunda preiskuje stanje zaupanja v družbi, ki jo zaznamujeta naraščajoči individualizem in razkroj družbene empatije. VOYO pa podpira tudi slovensko produkcijo, kar bodo znali ceniti ljubitelji smeha, ki ne bodo zamudli  tretje sezone še bolj šaljivih Skečoholikov. Z 19. oktobrom prihaja tudi najbolj kosmata komedija Brade.

Če koga zanima, kako preživeti plezanje s fotrom ali vsiljeno promocijo na domu in kaj storiti z ježem, ki ga najdete ob cesti, si oglejte neprecenljive zaodrske zbadljivke. Kosmatinci so baje pripravili zabaven odgovor za vse. Na poredu je tudi tretja sezona šova ‘Štartaj, Slovenija!’. Glavna akterka oddaje ‘Zdravo, Tereza!’ pa sicer v petek prihaja na počitnice v Slovenijo, s čemer bo napovedala začetek tretje sezone. 

Tereza bo spoznala lokalne pridelovalce in slovenska superživila. Poskrbela pa bo tudi za kulinarično razvajanje (v petek, 12. oktobra, ob 11. uri v Kuchi). Od 21. oktobra si bo moč ogledati (med zamujenimi vsebinami) prvo epizodo, drugo epizodo pa bo moč ekskluzivno na VOYO spremljajti že teden pred predvajanjem na POP TV. Tudi na najmlajše niso pozabili, saj ponudba obsega več kot 400 ur sinhroniziranih risank.

Obstoječi družini se pridružujejo nove risanke Zak Nevihta (Zak Storm I) in Grizzy.Omeniti pa velja še zamujene epizode priljubljene serije Reka ljubezni in nove turške serije Pohlepna Gospa Fazilet (Fazilet Hanim Ve Kizlari) so še sporočili s podjetja PRO PLUS. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.