Naslovnica Trendi Neposredni multi-prenos Ljubljanskega maratona

Neposredni multi-prenos Ljubljanskega maratona

Avtor: Spletno Uredništvo

Pojutrišnjem bo na sporedu 24. Ljubljanski maraton. Dogajanje bo moč že šesto leto spremljati v neposrednem televizijkem prenostu na Planet TV, ki bo potekal od 8.20 dalje. Na Siol.net pa bo lahko obiskovalci poratla na podlagi štartne številke spremljali svoje prijatelje, znance in znane osebnosti.

Neposredni multi prenos Ljubljanskega maratona Da bo medijska ponudba popolna, bo na 7. in 15. kilometru maratona potekalo vsesplošno fotografiranje (foto: vw-ljubljanskimaraton.si)

 

Na Planet TV bo že šesto leto zapored na sporedu neposredni prenos ljubljanskega maratona. Slednji se bo pojutrišnjem (v nedeljo, 27. oktobra) začel že ob 8.20, tik pred startom teka na 10 kilometrov, in bo trajal vse do14.30. Prenos v živo Volkswagen 24. Ljubljanskega maratona bo potekal tudi na 14 zunanjih digitalnih zaslonih po prestolnici in na spletnem mestu Siol.net, kjer so že danes na voljo vse ključne informacije o največjem tekaškem dogodku v Sloveniji.

“Na Planetu bo dogajanje na progiob pomoči strokovnih komentatorjev Mitje Kosovelja in Marjana Žiberne spremljal Tomaž Cuder. Pred našimi mikrofoni se bodo izmenjevali zanimivi sogovorniki, po prihodu skozi cilj bomo gostili tako zmagovalce nedeljskih tekov kot znane Slovence, ki bodo svojo vztrajnost in moč preizkusili na najštevilčnejšem teku v Sloveniji,” sporočajo s Planet TV. 

Prenos Ljubljanskega maratona bo prav tako na sporedu na spletnem mestu Siol.net. Tam bo na voljo tudi poseben iskalnik, kjer bodo uporabniki na podlagi štartne številke lahko v vsakem trenutku preverili, kje se kdo nahaja na trasi. Kot se za tovrstne množične prireditve spodobi, bodo po koncu maratonske preizkušnje udeleženci lahko pobrskali in se našli med Siolovimi fotografijami, ki jih bodo na 7. in 15. kilometru zabeležile posebne kamere. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.