Naslovnica Oglaševanje Proing krovstvo

Proing krovstvo

Avtor: Spletno Uredništvo

Profesionalne in celostne storitve pri izdelavi strehe….

Profesionalne in celostne storitve pri izdelavi strehe…(foto: krovstvoproing.si) 

 

Podjetje PROING smo ustanovili leta 1995 in vse od tedaj so naše osnovne dejavnosti krovstvo, stavbno kleparstvo in tesarstvo. V vseh teh letih delovanja smo spoznali, da je zadovoljna stranka naša najboljša reklama (ali kar že oglasna agencija).

Kakovost našega dela je v našem podjetju vedno na prvem mestu, sicer bi hitro ostali brez strank. Ker se tega zavedamo in temu primerno tudi strokovno ravnamo, pa se dober glas o nas vseskozi širi. Prav zaradi priporočil, ki jih naše zadovoljne stranke posredujejo novim potencialnim naročnikom naših storitev, smo lahko vsa ta leta konkurenčni in obenem poslovno uspešni.

Našim strankam v podjetju PROING nudimo strokovno svetovanje, izbiro kakovostnih materialov, cenovne ugodnosti, optimizirane izvedbe storitev ter personalizirane, za želje in potrebe posameznika prirejene rešitve. Najprej po ogledu objekta in izmeri površine stranki pripravimo predračun, nato pa profesionalno in celostno storitev pri izdelavi strehe – od dobave in montaže do zaključnih del.

Izdelava ostrešij, nadstreškov, frčad in še mnogo drugih storitev….(foto: krovstvoproing.si)

 

V naši bogati ponudi storitev se nahajajo izdelava ostrešij,nadstreškov in frčad, oblačenje čelnih desk in špirovcev, vgradnja strešnih oken in kolektorjev, montaža sončnih elektrarn, polaganje in vgradnja izolacije, montaža strelovodov in žlebov, obdelava dimnikov, montaža raznih dodatkov ter pranje, čiščenje in impregnacija streh. Opravljamo pa tudi druga krovska, kleparska in tesarska dela.

Sicer podjetje PROING odlikujejo številne pozitivne poslovne značilnosti – strokovnost in izkušenost, hitro in kakovostno opravljeno delo, zaključek del v dogovorjenem roku, nenehno strokovno izpopolnjevanje ter uvajanje novosti na področju krovskih, kleparskih in tesarskih storitev.

Obdelali bomo tudi vaš dimnik….(foto: krovstvoproing.si)

 

Potrebujete izkušene, natančne in zanesljive izvajalce, ki strokovno in hitro opravijo storitve po ugodnih cenah in nudijo 5-letno garancijo na delo? Potem nas nemudoma pokličite ali nam kar pišite.

 

Krovstvo Proing, Robert Vračko s.p.
Močna 51/a
2231 Pernica

Kontakti:
Tel: +386(0) 2 606 60 60
Gsm: +386(0) 41 735 576
E-mail: robertvracko.proing@gmail.com
Spletna stran: www.krovstvoproing.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.