Naslovnica Trendi Nepopolni robot Ron prihaja šele jeseni

Nepopolni robot Ron prihaja šele jeseni

Avtor: Spletno Uredništvo
Otroke bo kmalu razveselil nov animirani film o simpatičnem robotu. Film se imenuje ‘Nepopolni robot Ron’, sinhroniziran bo v Slovenščino, a bo v kina prišel šele jeseni. Film je namreč po napovedniku sodeč zelo sodoben in vreden ogleda tudi za starejše, zato je prav škoda, da ne bo na ogled že v poletnem času.
Nepopolni robot Ron prihaja šele jeseni

Na Rona in Barneya bo žal potrebno počakati do jeseni (foto: FB Blitz Slovenija)

V slovenski jezik sinhronizirani film ‘Nepopolni robot Ron’ bo v distribuciji Blitz Film & Video Distribution v domače kinematografe prišel šele letos jeseni. Gre za animirano pripoved o simpatičnem robotu, ki naj bi bil najboljši na svetu, a ima tovarniške in drugačne  napake. Poleg robota Rona je glavni lik te zgodbe deček Barney, ki se sooča z večino težav sodobnih najstnikov – tudi glede prijateljstva.

»Ron je takoimenovani B Bot, naprava, ki je najhitrejši, najnaprednejši in zapleteni kos tehnologije na svetu in to ni samo naprava, ki je hkrati tvoj najboljši prijatelj. Vsi otroci si ga želijo in ga tudi imajo, razen Barneyja – on je zadnji, ki za rojstni dan prejme Rona. Ron je nepopoln, saj ima tehnične težave in sprva povzroči veliko razočaranje pri mlademu dečku, ki si je svojega B Bota tako zelo želel.

A številne napake v Ronovem sistemu ju popeljejo na nepozabno potovanje, na katerem se deček in robot spoznata z izzivi in tudi neslutenimi prednostmi pravega prijateljstva,« razkriva prvi filmski napovednik. ‘Nepopolni robot Ron’ je sicer prvi celovečerni animiran film studia Locksmith Animation. Scenarij sta ustvarila Peter Baynham in Sarah Smith, za režijo pa je poskrbel izkušeni Jean-Philippe Vine (‘Avtomobili 3’, ‘Dobri Dinozaver’).

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.