Naslovnica Trendi Napoveduje se napeta nova domača serija Trigrad

Napoveduje se napeta nova domača serija Trigrad

Avtor: Spletno Uredništvo
V nedeljo, 1. maja, se ob 20. uri na prvem programu Televizije Slovenija pričenja nova domača nadaljevanka Trigrad. Gledalci bodo spremljali osem 50-minutnih epizod skrivnostne psihološke drame z elementi mistike in trilerja.
Napoveduje se napeta nova domača serija Trigrad

Glavni liki serije Trigrad so Katarina Stegnar, Suzana Krevh in Marko Mandić (foto: RTV SLO / Adrian Pregelj)

Služba za komuniciranje RTV Slovenija je spomnila, da se prvem programu na prvomajsko nedeljo zvečer v osrednjem TV terminu ob 20. uri pričanja nova slovenska serija. Imenuje se ‘Trigrad’, obsega osem delov, glede žanra nadaljevanke pa gre za preplet med dramo in trilerjem. Zgodba serije govori o Črtu (Marko Mandić), ki so ga kot otroka poslali od doma, 30 let kasneje pa se po očetovi smrti vrne v vas, da bi prodal podedovano hišo in gozd.

»Še preden mu uspe urediti prodajo, ugotovi, da je na pokopališču pokopan samo oče, ne najde pa groba svoje davno umrle mame. Skrivnostna preteklost družine in okoliščine, ko se zaplete z domačini, ga prisilijo da noč preživi v Trigradu, odročni vasi v Julijskih Alpah,« razkriva napovednik prvega dela nove serije, ki obenem nakaže, da se bo Črta v Trigradu ukvarjal predvsem s preiskovanjem skrivnostne družinske zgodovine.

Poleg tega se bo zgodba v naslednjih osmih nedeljah dotaknila mistike, svetih moči in družinskih skrivnosti ter po drugi strani interesov kapitala in nekaterih zelo aktualnih okoljevarstvenih tem. S Službe za komuniciranje Radio-televizije Slovenija so še poudarili, da bosta poleg lika Črta ključni ženski glavni vlogi Jasne in Mete, ki sta ju uprizorili Katarina Stegnar in Suzana Krevh.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.