Naslovnica Trendi Napoveduje se druga sezone serije Vse punce mojga brata

Napoveduje se druga sezone serije Vse punce mojga brata

Avtor: Spletno Uredništvo
Z največje slovenske spletne videoteke VOYO so napovedali, da se 20. februarja pričenja druga sezona slovenske komične uspešnice ‘Vse punce mojga brata’. Brata Domen in Vid Valič se tako vračata z novimi zgodbami in z novimi zapleti.
Napoveduje se druga sezone serije Vse punce mojga brata

Vidova leva roka je že na promocijski fotografiji v malce v sumljivem položaju (foto: Urša Premik/PRO Plus)

Lani si je že štirinajst dni po objavi prvo sezono humoristične serije ‘Vse punce mojga brata’ ogledalo kar 50 odstotkov vseh VOYO naročnikov. Ob takih številkah seveda ni bilo težko napovedati, da bo zgodba kmalu dobila nadaljevanje. 20. februarja pa bosta tako Domen in Vid Valič znova prevzela glavni vlogi odgovornega osnovnošolskega učitelja in ezoteričnega zapeljivca, Ajda Smrekar pa ostaja v vlogi Anje in Beti Strgar v vlogi Kiki.

»V drugi sezoni bosta Kiki in Vid ugotovila, kako težko je biti v resni zvezi, če si navajen biti samski in živeti življenje brez odgovornosti in obveznosti. Kar naenkrat ne smeš več flirtati z drugimi ali puščati svojih las povsod po stanovanju. Groza! Medtem ko so prvo sezono krasile iskrice med Anjo in Domnom, bodo te v drugi sezoni vzplamtele med Kiki in Vidom,« med drugim razkriva napovednik druge sezone serije.

Poleg tega se bo Domen bo soočal z ločitvijo od Anje in se spopadal z nevšečnostmi samskega življenja, njegovi bivši Anji pa bo še težje, saj je po izgubi Domna dobila novo službo, ki pa ji ne ustreza preveč. VOYO-vih več kot 9.000 ur televizijskih vsebin bo tako bogatejših za novo originalno slovensko televizijsko serijo, v kateri igrajo priljubljena slovenska igralska imena.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.