Naslovnica Trendi Naporen začetek meseca na Letnem vrtu in v Gala Hali

Naporen začetek meseca na Letnem vrtu in v Gala Hali

Avtor: Spletno Uredništvo
Prišel je september in z njim nov program organizatorjev koncertov in ostalih prireditev z Društva Kapa, ki skrbijo za dogajanje na Letnem vrtu in v Gala hali. Začetek bo zelo intenziven, saj se danes zvečer obeta mednarodno srečanje DJ-jev z naslovom ‘ZELENO SONCE 151: GREEN COLLAB’, jutri zvečer pa sledi bolj lokalni, a podobno izključno DJ-jevski ‘DOUBLE DATE’.
Naporen začetek meseca na Letnem vrtu in v Gala Hali

Plakat za današnji glasbeno-plesni dogodek (foto: FB Društvo Kapa)

Že na uvodu v september bo na Letnem vrtu in v Gala hali zelo pestro. Organizatorji iz Društva Kapa so namreč pripravili že 151. postajo projekta ‘Zeleno sonce‘, kjer so se povezali z ‘Ljubljana Vinyl Convention 2023‘. Gre za dogodek, ki povezuje zbiratelje, kuratorje, didžeje in na splošno vse ljubitelje gramofonskih plošč iz širše regije. Že povsem udomačenemu DJ-ju z umetniškim imenom Udo Brenner se bodo tokrat po 21. uri pridružili zanimivi gostje.

Prvi je omenjen stari znanec Zelenega sonca, madžarski DJ in vrhunski glasbeni selektor Suhaid. Nato bosta iz Hrvaške prispela prav tako zelo redna gosta projekta Zeleno sonce. Prvi je hip-hop DJ in producent Dirty Hairy, drugi pa Neeksa, izvrsten DJ in selektor italijanskih, yugo ter celo afro raritet. Za konec bo iz Finske pripotoval še Vesa Liede, tehnično izpiljen zbiratelj redkih ‘7-inčk in evropskega 70′s gruva.

Jutri zvečer ob 21. uri sledi bolj lokalno obarvan DJ-jevski ‘DOUBLE DATE’ »V celonočni ekstravaganci bo v samem srcu plesišča Gale Hale stala DJ kabina, ki si jo bodo v b2b2b2b maniri delili Glorex, Pholia, Rotor in Motor.V primeru naklonjene vremenske slike ob 21ih začnemo z romantičnim druženjem v zavetju letnega vrta, ob 23-ih pa z DJ programom v notranjih prostorih kluba,« sporočajo z Društva Kapa.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.