Naslovnica Trendi Namesto turškega glamurja prihaja kanadska divjina

Namesto turškega glamurja prihaja kanadska divjina

Avtor: Spletno Uredništvo

Potem, ko se je včeraj na Planet TV zaključila turška serija ‘Maščevanje v visokih petah’, jo bo danes nadomestila še bolj kakovostna kanadska serija ‘Glas srca’. Serija se ponaša z vrhunsko igralsko zasedbo in izjemno visoko oceno s strani gledalcev. Prav zaradi priljubljenosti nadaljevanke so posneli že 7 sezon in pred štirimi dnevi je glavna igralka že napovedala tudi osmo sezono. 

 Namesto turškega glamurja prihaja kanadska divjinaGledalke bodo najbrž občudovale postavnega policaja v rdečem (foto: PR Planet TV)

 

Na Planet TV bo odslej med delovniki ob 16. uri na sporedu kanadska televizijska serija ‘Glas srca’ (When Calls the Heart). Serija, ki se dogaja v letu 1910, je bila posneta po nizu popularnih romanov kanadske pisateljice Janette Oke. Zgodba se vrti okrog mlade učiteljice iz premožne družine, ki se iz velemesta preseli v majhno rudarsko mestece na rob kanadske divjine, da bi tam poučevala.

»Glavna junakinja Glasu srca Elizabeth Thatcher je vajena življenja v visoki družbi velemesta, a sprejme službo učiteljice v majhnem rudarskem mestecu na zahodu Kanade, kjer je življenje preprosto in pogosto težavno. Mlada učiteljica se kmalu prikupi skoraj vsem prebivalcem mesteca, razen čednemu stražniku konjeniške policije Jacku Thorntonu, ki nad njo ni navdušen,« pravi napovednik serije. A se to začetno nenavdušenje skozi sedem sezon serije seveda zasuka v povsem nasprotno smer….

V glavni vlogi Elizabeth igra Erin Krakow (Vojaške žene), Lori Loughlin (Polna hiša) pa igra vlogo vdove Abigail Stanton. Mestnega šerifa v prepoznavni rdeči uniformi kanadske gorske policije igra Jack Wagner (Melrose Place), medtem ko se v epizodni vlogi pojavi celo Brooke Shields. Serija je prejela več kanadskih medijskih nagrad, poleg visoke gledanosti pa jo zaznamuje tudi zelo visoka povprečna ocena s strani gledalcev – 8,3.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.