Naslovnica Trendi Namesto kolumbijske prihaja hrvaška telenovela

Namesto kolumbijske prihaja hrvaška telenovela

Avtor: Spletno Uredništvo
V ponedeljek, 14. februarja, prav na valentinovo, na Planet TV prihaja hrvaška melodramatična serija ‘Samo ljubezen’ (orig. ‘Čista ljubav’). Nova serija zagotavlja pravo mero drame s polno preobrati in z veliko čustvi. Gre za prvo sezono serije, ki je zelo obsežna.
Namesto kolumbijske prihaja hrvaška telenovela

Glavni liki nove hrvaške serije Samo ljubezen (foto: PR Planet TV)

Ta konec tedna se na Planet TV izteka klasična južnoameriška telenovela, ki so jo poimenovali ‘Vonj po strasti’. Sicer originalni naslov serije ‘Cafe con aroma de mujer’ v slovenskem prevodu pomeni ‘Kava z vonjem po ženski’ ali ‘Kava z žensko aromo’, a komu mar. Serija se namreč končuje, že v ponedeljek (14. februarja) pa bo na dan Sv. Valentina startala nova hrvaška serija ‘Samo ljubezen’ (orig. ‘Čista ljubav’).

Serija bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 16. uri. »Čustvena zgodba, ki jo težijo skrivnosti iz preteklosti, nam predstavi očeta samohranilca Toma (Ivan Herceg), ki je po tem, ko je skušal razkriti korupcijo v samem vrhu policije, izgubil vse, tudi ženo, in pristal na dnu. S hčerko se vrne v svoj domači kraj, kjer spozna vzgojiteljico Sonjo (Tara Rosandić), ki je zaročena z Rankom, s katerim je Tomo odraščal v sirotišnici.

 Sam je namreč v nesreči izgubil oba starša, Ranka (Momčilo Otašević) pa so kot dojenčka našli zapuščenega,« razkriva napovednik nove serije, ki je na Hrvaškem zabeležila visoko gledanost in navdušila tudi občinstvo v nekaterih drugih bližnjih državah. Serijo je napisala scenaristka Nataša Buljan, obsega pa kar 173 epizod. To pomeni, da bi jo lahko dobra tri leta zapored neprekinjeno predvajali vsak delovnik, prav vse tedne v letu.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.