Naslovnica Trendi Najbolj vroč in izjemno pisan glasbeni teden

Najbolj vroč in izjemno pisan glasbeni teden

Avtor: Spletno Uredništvo
Vzporedno z dvigom temperatur so Letni vrt Gala hale preplavili različni plesni ritmi. Po včerajšnjem italo-disco večeru danes zvečer sledi zares globalna Globaluna transatlantica, jutri se obeta britanski d’n’b-beat-hop trio, v petek disco-funk-house vrtenje in v soboto še projekt ‘Zeleno Sonce Specialka: Slovenska Popevka’.
Najbolj vroč in izjemno pisan glasbeni teden

Plakat za koncertni nastop skupine Trio no lokal (foto: FB Gala Hala/Društvo kapa)

Na včerajšnjem večernem glasbenem dogajanju na Letnem vrtu Gala hale, ki so ga organizatorji iz Društva Kapa poimenovali ‘Disco Garden: Elovetric’, je bilo moč slišati zmes disca, italo-scene in electro funka. Danes ob 20. uri bo na sporedu ‘Globaluna Transatlantica’, za katero se skriva selektor glasbe Mario Batelić (Globaluna, Radio Študent 89,3), moč pa bo prisluhniti desert rocku in bluesu, afrobeatu, latino glasbi in ritmom iz Brazilije.

Jutri (četrtek, 13. julija) ob 20. uri, ko bodo sončni žarki končno nehali pripekati, bo na oder Letnega vrta stopil velikobritanski trio, ki sicer živi v Zagrebu in sliši na ime ‘Trio no lokal’. Njihova glasba bo prehajala od vintage groova prek broken beata, hip-hopa in jazza pa vse do drum’n’bassa. Kot da vseh treh dodatnih glasbenih začimb ne bi bilo dovolj, jim bo pred, med in po koncertu pomagal lokalni DJ Mr. Dirty Hairy.

V petek se bo večerni program z naslovom ‘Definitivno’ na Letnem vrtu pričel ob 21. uri. Recycleman, Dacho in Vazz bodo šarmirali občinstvo z disco, funk, house in hitz ritmi. Glasbeni teden se bo zaključil v soboto, ko bo od 20. ure na sceni še projekt ‘Zeleno Sonce Specialka: Slovenska Popevka’, za katerega sta uradno zadolžena glasbena skrbnika Udo Brenner (Zeleno sonce) in Funkenstein (Zeleno sonce).

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.