Naslovnica Trendi Na vrhu seznama priljubljenosti ostaja domača serija ‘Ja, Chef!’

Na vrhu seznama priljubljenosti ostaja domača serija ‘Ja, Chef!’

Avtor: Spletno Uredništvo
S spletne videoteke Voyo so oznanili lestvico najbolj gledanih vsebin v prvi polovice leta 2022. Po tej razvrstitvi sodeč so najbolj priljubljene slovenske serije in tudi na vrhu seznama je še naprej domača serija ‘Ja, Chef!, ki si jo je ogledalo kar 70 % vseh uporabnikov, zabeležila pa je že več kot 2 milijona ogledov. Serija je bila najbolj gledana vsebina že v letu 2021.
Na vrhu seznama priljubljenosti ostaja domača serija 'Ja, Chef!'

Glavni junaki prvouvrščene domače serije ‘Ja, Chef!’ (foto: PR PRO Plus)

Med pestro paleto filmov, serij in oddaj v največji slovenski spletni videoteki Voyo so po sveži lestvici najbolj gledanih vsebin v prvih 6-ih mesecih leta 2022 najbolj popularne slovenske serije. Morda je to za koga presenetljivo, vendar je hkrati dokaz, da se v Sloveniji na področju TV-produkcije dela zelo dobro. Pa tudi odločitev Voya, da bo vlagal v lastno originalno produkcijo, se je izkazala za povsem pravilno.

»Na lestvici top 10 najbolj gledanih vsebin prve polovice leta 2022 je namreč kar 9 slovenskih. Od tega kar 4 VOYO originali. Na prvem mestu že nekaj časa kraljuje slovenska serija ‘Ja, Chef!’, ki je zabeležila že več kot dva milijona ogledov. Zadnja, četrta sezona priljubljene VOYO serije, v kateri blestijo Jurij Zrnec, Katarina Čas, Klemen Janežič ter drugi, je postregla s številnimi zabavnimi zapleti v kuhinji in zunaj nje ter navdušila gledalce.

Drugo mesto zaseda ‘Gospod profesor’, ki nas s svojo ganljivo pripovedjo popelje nazaj med šolske klopi. Na tretjem mestu najdemo najbolj priljubljeno kuharsko tekmovanje pri nas – MasterChef Slovenija,« so uvrstitve na vrhu lestvice pojasnili z Voya. Na seznamu najboljših 10 sledijo serije ‘Vse punce mojga brata’, ‘Delovna akcija’, ‘Ljubezen po domače’, ‘Bar’, ‘Telenovela: Patriot TV’, ‘Znan obraz ima svoj glas’ in ‘5KA’.

Serija ‘Ja, Chef!’ je bila najbolj gledana vsebina že razvrstitvi za lansko leto. Sicer se v največjo slovensko spletno videoteko nenehno dodajajo novosti. Tako Voyo trenutno nudi že več kot 15.000 ur programa, kar je kar za dve tretjini več kot v letu 2021, ko je bilo na voljo ‘samo’ 9.000 ur vsebin. Za ogled celotnega Voyo arhiva bi sedaj potrebovali eno leto, osem mesecev in dva dni, kar so preračunali na družbi PRO Plus, ki stoji za blagovno znamko Voyo.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.