Naslovnica Trendi Na TV še ena mojstrovina Roberta Redforda

Na TV še ena mojstrovina Roberta Redforda

Avtor: Spletno Uredništvo

Nedeljski večer na Planet prinaša novo premiero, ki je zagotovo vredna ogleda. Drama ‘Vse je izgubljeno’, je intimni, a zato nič manj razburljivi film z legendarnim Robertom Redfordom, ki je bil nominiran za oskarja in dva zlata globusa.

Vse je izgubljeno 1 1 kopijaOb izvrstno posnetem boju človeka z neusmiljenim morjem gledalec zadržuje dih vse do zadnjega  (foto: FB All is lost).

 

V nedeljo, 24. februarja, bo ob 22.00 na Planet TV izvrstni film ‘Vse je izgubljeno’ (All is Lost). V pretresljivi zgodbi človeškega boja z neizprosno naravo spremljamo izkušenega pomorščaka, ki kljub letom še vedno uživa v samostojnih jadralskih izletih preko oceanov. Nekega dne pa ga sredi morja preseneti trk z ladijskim zabojnikom.

Izkušeni mornar se takoj loti krpanja luknje, a na žalost se kmalu zatem razbesni še vihar, zato mora kapitan zapustiti jadrnico in se soočiti z najbolj nemogočimi možnostmi za preživetje ter s skrajnimi fizičnimi in psihičnimi napori. Glavno vlogo v tej intimni pustolovski drami je mojstrsko odigral sloviti Robert Redford in čeprav je njegov obraz edini, ki ga gledalci vidijo, film brez težav ohranja gledalčevo pozornost.

Redford je bil med snemanjem filma star 77 let, kljub temu pa je večino kaskaderskih podvigov opravil sam. Predvsem pa je bil za odlično odigrano vlogo nominiran za Zlati globus. Nominacijo je prejela tudi izvirna glasba, medtem ko je bil film nominiran tudi za Oskarja v kategoriji montaže zvoka. Na projekciji v Cannesu je zgodba o preživetju doživela 9-minutne stoječe ovacije.

Pustolovska drama bo premierno na slovenskih televizijah na sporedu v nedeljo, 24. februarja, ob 22. uri na Planetu. Odličen filmski spored pa na Planet TV obljubljajo že za soboto 23. februarja, ko bo ob 20. uri na sporedu romantična komedija z Amy Adams ‘Prestopno leto’ (LeapYear), ob 22. uri pa bo sledila še komedija ‘Izum laži’ (The Invention of Lying), v kateri blestijo RickyGervais, Jennifer Garner in Jonah Hill. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.