Naslovnica Šport Kekova četa bo imela pri poskusu preboja na EP večjo podporo s tribun

Kekova četa bo imela pri poskusu preboja na EP večjo podporo s tribun

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovenska nogometna reprezentanca bo konec marca začela s kvalifikacijami za evropsko prvenstvo 2020. Izbranci Matjaža Keka bodo najprej gostovali v Izraelu, 24. marca pa se bodo v Stožicah predstavili domačim gledalcem proti Makedoniji. Nogometna zveza Slovenije je že pred dnevi dala v prodajo vstopnice za prvi letošnji domači nastop, sedaj pa je sporožila še navijaško akcijo ‘Biti kot eno’. 

repka kopijaŠe pred nekaj dnevi je bil slogan NZS’Srce bije’, sedaj se je prelevil v ‘Biti kot eno’ (foto: NZS)

 

Z Nogometne zveze Slovenije (NZS) so poudarili, da bo kvalifikacijska skupina G izjemno zanimiva, saj lahko vsaka reprezentanca premaga katerokoli drugo v skupini. Poleg Slovenije se bodo na evropsko prvenstvo skušale uvrstiti še Poljska, Avstrija, Izrael, Severna Makedonija in Latvija. Zaradi te izjemne izenačenosti v skupini ima Slovenija lepe možnosti za napredovanje, a bo štel vsak gol, vsaka obramba, vsaka napaka in tudi vsak glas na tribunah.

NZS zato vse ljubitelje nogometa in slovenske nogometne reprezentance že sedaj vabi v Stožice (24. marca ob 20.45), ko bo na sporedu prva domača tekma s Severno Makedonijo. Poleg tega so se na NZS lotili tudi navijaške akcije ‘Biti kot eno’. “Stojiš slovenski nogometni reprezentanci ob strani v dobrem in slabem? Dihaš z reprezentanco in živiš njene vrednote? Verjameš do konca? Potem si pravi navijač, ki si zasluži posebno obravnavo!

Pridruži se navijaški skupnosti ‘Biti kot eno’, doživi dobre zgodbe, ekskluzivne vsebine in si zagotovi dodatne ugodnosti. Nogometna zveza Slovenije je pred začetkom kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2020 pripravila poseben program za navijače, ki bodo z zvestim obiskovanjem tekem pridobivali točke in si zagotovili različna presenečenja.

Za prve člane navijaške skupnosti NZS v sodelovanju z Radiom 1 do 22. februarja ponuja neprecenljivo priložnost, da postaneš navijač številka 1, s svojim stolom na tekmah slovenske reprezentance in doživljenjsko vstopnico,” so še sporočili z NZS. Po slabem razpletu prejšnjih kvalifikacij se tako že ustvarja občutek, da je vsa nogometna Slovenija lačna zmag reprezentance in to bi moralo le še dodatno motivirati fante selektorja Matjaža Keka.   

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.