Naslovnica Trendi Na televiziji se pričenjajo dnevi odbojke in košarke

Na televiziji se pričenjajo dnevi odbojke in košarke

Avtor: Spletno Uredništvo
Za ljubitelje šport pričenja zelo intenzivno obdobje. V Ljubljani se namreč danes pričenja Svetovno prvenstvo v odbojki, naslednji teden pa sledi še začetek Evropskega prvenstva v košarki. Dogajanje bo moč v neposrednih prenosih spremljati na POP TV, Kanalu A in spletnem TV arhivu VOYO.
Na televiziji se pričenjajo dnevi odbojke in košarke

Za košarkarske prenose z EP bosta skrbela izkušena košarkarja Sašo Dončić in Peter Vilfan (foto: PR Pro Plus)

POP TV, Kanal A in VOYO napovedujejo današnji začetek svetovnega prvenstva v odbojki v Ljubljani, ki mu bo kmalu sledilo še evropsko prvenstvo v košarki. Vse prenose bo namreč moč spremljati na kanalih televizijske mreže Pro Plus. Odbojkarske tekme bo komentiral Matic Flajšman, na parketu bo novinarka Nataša Gavranić, za strokovne komentarje pa bo skrbel en najboljših igralcev v zgodovini slovenske odbojke Jasmin Čuturić.

Poleg tega se bosta v živo z roba igrišča oglašala Nataša Gavranić in druga slovenska odbojkarske legenda Tomi Šmuc. Predvidoma bo odbojkarska mrzlica v naslednjih dneh spet kar močno tresla Slovenijo. Prva današnja tekma se pravkar pričenja in sicer gre za dvoboj Brazilija: Kuba, prenos pa je na Kanalu A od 10.50 dalje.  SLovenija igra ob 20 uri proti Kamerunu, ta tekma pa bo predvajana na POP TV ob 20 uri.

Potem pa se v četrtek 1. septembra pričenja še Evropsko prvenstvo v košarki. Slovenska reprezentanca na tem EP brani zlato medaljo z nepozabnega EP v Turčiji leta 2017. Komentator košarkarskih prenosov bo izkušeni Peter Vilfan, sam dobitnik zlate medalje na svetovnem prvenstvu v filipinski prestolnici Manili leta 1978.

Pomagal mu bo drugi komentator Saša Dončić, oče enega najboljših košarkarjev na svetu Luke Dončića, ki je bil tudi sam dolgoletni slovenski reprezentant. Pro Plus na teren pošilja zelo prekaljeno ekipo, saj poleg izkušenih komentatorjev in tehničnega osebja na to EP, enako kot pred 5 leti, potujeta tudi novinarja Sanja Modrić in Tadej Vidrih.

Včerajšnje gladke zmage košarkarske izbrane vrste Slovenije nad Estonijo v prvi od dveh aktualnih kvalifikacijskih tekem za prihodnje SP, v Celju je bilo 104:83, pa kanali Pro Plusa niso prenašali.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.