Naslovnica Trendi Na RTV SLO se je pričel teden praznične dobrodelnosti

Na RTV SLO se je pričel teden praznične dobrodelnosti

Avtor: Spletno Uredništvo
Televizija Slovenija je v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije tudi letos pripravila teden praznične dobrodelnosti. Poimenovali so jo ‘Dobrodelni teden: Eno srce’, od danes pa do 18. decembra tako vabijo vse, da po svojih močeh prispevajo za slovenske otroke in za družine v stiski.
Na RTV SLO se je pričel teden praznične dobrodelnosti

Grafika s podatki o letošnji skupni dobrodelni akciji TV SLO in ZPMS (foto: SOJ RTV SLO)

Služba za komuniciranje RTV Slovenija je napovedala pričetek dobrodelne akcije ‘Dobrodelni teden: Eno srce’, ki bo od danes trajala vse do 18. decembra. Televizija Slovenija v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) že dolga leta zbira sredstva za najbolj ranljive v slovenski družbi. Skupaj so tako uspešno izpeljali že številne dobrodelne projekte in prek le-teh dejansko pomagali mnogim ljudem.

»Sredstva se bodo zbirala cel teden, dobrodelni projekt in poziv k zbiranju sredstev pa bo predstavljen v oddajah ‘Tednik’ in ‘Dobro jutro’ (12. 12.), dobrodelnem kvizu ‘Vem!’ (14. 12.), v oddajah otroškega in mladinskega programa ‘Infodrom’ (16. 12.), ‘Krompir’ (3. in 17. 12.) in ‘Male sive celice’ (24. 12.) in v oddaji ‘V petek zvečer’ (16. 12.). Kampanji ENO SRCE se bodo pridružili tudi v mariborskem (15. 12.) in koprskem (16. 12.) uredništvu oddaje ‘Dobro jutro’.

Teden bodo zaključili z ‘Nedeljskim popoldnevom’ (18. 12.), kjer bodo ob koncu oddaje tudi razglasili znesek, ki smo ga s skupnimi močmi zbrali za dobrodelne projekte Zveze prijateljev mladine Slovenije,« so pojasnili s Službe za komuniciranje RTV Slovenija. Prispevke se lahko donira prek SMS-a na tel. številko 1919 (z besedo ENOSRCE5 – 5 evrov), ostale poljubne zneske pa se lahko nakaže neposredno prek transakcijskega računa ZPMS.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.