Naslovnica Trendi Na Kmetiji bodo letos potili krvavi znoj!

Na Kmetiji bodo letos potili krvavi znoj!

Avtor: Spletno Uredništvo
Bliža se nove sezona priljubljene televizijske oddaje Kmetija. Da bi bil ta resničnostni šov še bolj resničen, Kmetija potrebuje nadzornika, ki se dobro spozna na vodenje kmetij. In kdo bi bil lahko bolj primeren za to vlogo kot Nada Zorec, ki je večino življenja preživela prav na kmetih, poleg tega pa je predsednica Društva kmečkih žena?    
  
kmetija Nada Zorec Foto GREGOR RAVNIKNa letošnj oddaji Kmetija so z Nado Zorec dobili pravi strokovni nadzor (foto: Gregor Ravnik)
 
 
Nova mentorica Kmetije bo letos izkušena Nada Zorec, ki pravi, da bo do kmetov poštena, saj je to pomembna vrednota kmetije. »Jaz sem zelo kritična do sebe, tako da bom takšna tudi do njih. Seveda bom pa bom tudi zelo poštena,« zagotavlja nova mentorica Nada Zorec, ki bo letos bdela nad delom kmetov. Nada je sicer šestdesetletna upokojenka, rojena na kmetiji.
 
Tudi odraščala je v kmečkem duhu in še vedno ima veliko kmetijo, saj skrbi za kar 200 kokoši. Na njeni kmetiji so kokoši edine živali, se pa ukvarja še z gojenjem pšenice in z vinogradništvom. Ker so glasne govorice, da bo na Kmetiji tudi veliko znanih obrazov, mentorica pove, da razlik med tekmovalci ne bo: »Znani obrazi ne bodo imeli nobenih prioritet. Vsi bodo obravnavani isto in od vseh bom zahtevala isto delo,« je pojasnila Nada.
 
Vendar pa je strogem tonu dodala, da v letošnji sezoni pod nenim budnim očesom ne bo popuščanj: »Pri sebi ne poznam besede ne znam, ne morem, ne bom, nočem pa sploh ne želim slišati. In to pričakujem od tekmovalcev,« Nada je še priznala, da je gledala vse sezone Kmetije in da tudi zato želi kmetovalcem v šovu pokazati, kako je treba resnično delati.
 
Poleg tega je prepričana, da z vodenjem tekmovalcev ne bo imela težav. Ima namreč veliko izkušenj, ker je predsednica Društva kmečkih žena, katero ima kar 300 članic. O tem društvu pa pravi, da vse članice rade sodelujejo ter organizirajo razne veselice, kjer si vzamejo čas za mlajšo generacijo, da jih naučijo, kaj je to narava in kmetovanje, so še zapisali v sporočilu za javnost podjetja PRO Plus.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.