Naslovnica Trendi Modri jež Sonic bo še drugič reševal naš planet

Modri jež Sonic bo še drugič reševal naš planet

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se v slovenskih kinematografih napoveduje le ena novost. Po dveh letih premora se namreč na velike ekrane vrača priljubljeni modri ježek Sonic, oziroma v kina prihaja drugi del družinske pustolovščine, ki nosi naslov ‘Ježek Sonic 2’.
Modri jež Sonic bo še drugič reševal naš planet

Modri jež Sonic bo imel spet precej dela z dr. Robotnikom  (foto: FB Sonic The Hedgehog Movie)

Herojski modri jež Sonic se je v prvem filmu uspešno zoperstavil hudobnemu dr. Robotniku, tokrat pa se bo moral spopasti s še večjo grožnjo. V kina v četrtek prihaja drugi del družinske pustolovščine z naslovom ‘Ježek Sonic 2’. Film je nastal v sodelovanju studia Paramount Pictures in Sega Sammy Company, saj je lik Sonica vzet iz  znane videoigrice, ki jo je izdala družba Sega. In kaj tokrat čaka Sonica?

»Potem ko se je ježek Sonic ustalil v Green Hillsu, si nadvse želi dokazati, da ima vse, kar potrebuje, da postane pravi junak. Ko pa se dr. Robotnik vrne, tokrat z novim partnerjem po imenu Knuckles, in iščeta smaragd, ki ima moč uničiti civilizacijo, bo ježek Sonic na preizkusu. Združil bo moči s partnerjem po imenu Tails in skupaj se odpravita na potovanje po svetu, da bi poiskala smaragd, še preden zaide v napačne roke,« pravi napovednik filma.

Za režijo filma ‘Ježek Sonic 2’ je spet poskrbel Jeff Fowler, scenarij pa so skupaj spisali Pat Casey, Josh Miller in John Whittington. Nezemeljskemu ježku modre barve je glas spet posodil Ben Schwartz, prav tako so ostale glavne like ponovno sinhronizirali James Marsden, Jim Carrey, Tika Sumpter, Natasha Rothwell in Adam Pally. Novi glasovi v drugem delu so Idris Elba (glas Knucklesa), Colleen O’Shaughnessey (glas Tailsa) in Shemar Moore.

V ljubljanskem Koloseju in Kinu Komuna bo na ogled slovenska sinhronizirana različica z glasovi Voranca Boha, Mihe Rodmana, Gorana Hrvaćanina, Ane Maria Mitić, Karin Komljanec, Iztoka Valiča, Uroša Buha in Andreia Lenarta Černilogarja, ki so vsi po vrsti sodelovali že v prvem delu, medtem ko so novinci v drugem filmu Nejc Heine, Teja Bitenc, Rok Kunaver, Anja Strajnar in Julija Golob.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.