Naslovnica Trendi Minioni se danes vračajo v akcijo

Minioni se danes vračajo v akcijo

Avtor: Spletno Uredništvo
Danes se v slovenske kinematografe po dolgih letih vračajo simpatični rumeni Minioni. Nov animirani film ‘Minioni: Grujev vzpon’ govori o 12-letnem dečku Gruju, ki bi rad postal največja baraba na svetu, a se stvari hitro zasučejo v nepredvideno smer.
Minioni se danes vračajo v akcijo

Minioni pridejo množično pomagat Gruju in novih dogodivščin seveda ne bo zmanjkalo (foto: kolosej.si)

Mali, zelo živahni Minioni so se prvič pojavili v kinematografih leta 2010 in sicer v filmu ‘Jaz, baraba’. Leta 2013 je sledil film ‘Jaz, braba 2’, leta 2015 film ‘Minioni’, nato leta 2017 film ‘Jaz Baraba 3’ in nazadnje leta 2018 še posebna, le 4-minutna video animacija ‘Yellow Is the New Black’. Danes se v slovenske kinematografe po dolgih letih Minioni vračajo v polnem sijaju, s pravim filmom, ki nosi naslov ‘Minioni: Grujev vzpon’.  

»V osrčju sedemdesetih let prejšnjega stoletja, ko so kraljevali resasti lasje in kavbojke na zvonec, v predmestju odrašča 12-letni Gru. Kot velik ljubitelj superzlobne superskupine, znane pod imenom Zlobnih 6, Gru kuje načrt, kako bi postal dovolj zloben, da bi se skupini lahko pridružil,« razkriva napovednik. Pri tem mu seveda pomagajo Minioni, pa čeprav se stvari zasučejo v nepredvideno smer in mora Gru mora kmalu zbežati pred zlobneži.

V filmu ‘Minioni: Grujev vzpon’ je svoje glasove likom posodila cela četa znanih holivudskih igralcev, kot so za Oskarja nominirani Steve Carell (Gru), dobitnik Oskarja Alan Arkin (Wild Knuckless), Jean-Claude Van Damme (Jean Clawed), Dolph Lundgren (Svengeance), Danny Trejo (Stronghold), Taraji P. Henson (Belle Bottom), Lucy Lawless (Nunchuck), dobitnica oskarja Julie Andrews (Grujeva mama)…

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.