Naslovnica Trendi Milo za drago, oziroma ni vse zlato, kar se sveti

Milo za drago, oziroma ni vse zlato, kar se sveti

Avtor: Spletno Uredništvo

 

Ta konec tedna je v slovenska kina zakorakal elegantni psihološki triler MILO ZA DRAGO, z Blake Lively in Anno Kendrick v glavni vlogi. V filmu, posnetem po knjižni uspešnici, neznano kam izgine Emily (Blake Lively) in odgovor na to, kaj se je z njo zgodilo, so najprej dobili vsi obiskovalci treh premiernih predvajanj po Sloveniji.

milo 2V tem flimu nihče ni takšen, kot se zdi na prvi pogled (foto: Blitz Slovenija)

 

Ob ogledu filma ‘MILO ZA DRAGO’ so lahko na svoj račun so prišle predvsem pripadnice nežnejšega spola, saj jim je filmska uspešnica zaradi svoje elegantnosti, prefinjenosti in čutnosti pisana na kožo. Napeta in srhljiva zgodba z Blake Lively in Anno Kendrick v glavni vlogi pa ni razočarala tudi marsikaterega moškega. Rdeča nit tega psihološkega trilerja je ta, da tudi najbolj sijoč in dodelan videz lahko vara. 

V osrčju filmske zgodbe se namreč znajde nepričakovana junakinja, vedno vedra in praktična mama iz predmestja in vlogerka Stephanie (Anna Kendrick). Njeno živahno iskanje družinske sreče, prijateljstev in za obliznit dobrih kuharskih receptov jo po naključju pripelje v zamotan klobčič umazanih skrivnosti in usodnih laži, ko spozna nadvse glamurozno mamo Emily (Blake Lively).

Emily že ob prvem srečanju Stephanie predlaga, da bi se njuna sinova skupaj igrala, in Stephaniejina radovednost se razvname. Emily je skrivnostna in nadvse očarljiva, sploh ker živi življenje na veliki nogi: služba v mestu v svetu visoke mode, privlačen soprog, britanski pisatelj, in do zadnje podrobnosti popoln dom, kot bi ga izrezali iz kakšne za to specializirane revije. Stephanie je počaščena, da se Emily – tako vsaj kaže – naveže nanjo in jo ima za zaupnico in novo najboljšo prijateljico.

Stephanie ima občutek, da ji je kot materi uspelo vdreti v svet svojih najbolj ekstravagantnih sanj. »Eno uslugico bi potrebovala,« lepega popoldneva navrže Emily. Stephanie brez obotavljanja pristane, da bo po šoli pobrala Emilyjinega sina Nickya in ga peljala k sebi domov. A nekaj povsem preprostega se grdo zaplete, in Stephanie obtiči sama z Nickyjem, ne da bi se ji sanjalo, kaj se dogaja.

S svojo vlogersko mantro »mame, najbolje, da vse postorite same« v mislih se s pomočjo svojih sledilcev na družabnih omrežjih loti iskanja izginule prijateljice. Niti sanja se ji ne, v kako zapleten misterij se zapleta; na preizkušnjo bodo postavljene meje prijateljstva in razkrite bodo šokantne skrivnosti. Stephanie se namreč podaja na kot noč temačno in živce parajoče potovanje v prevare, dvoličnost in prekrške – tudi svoje.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.