Naslovnica Trendi Milijonar bo ob petkih, prihajata Dnevnik iz Guantanama in Anna

Milijonar bo ob petkih, prihajata Dnevnik iz Guantanama in Anna

Avtor: Spletno Uredništvo
S Planet TV so tokrat pohiteli in malce bolj zgodaj kot običajno najavili najbolj privlačne vsebine za prihajajoči konec tedna. Kviz Milijonar se namreč seli sobote seli na petek, kar prinaša tudi nekaj drugih programskih novosti.
Milijonar bo ob petkih, prihajata Dnevnik iz Guantanama in Anna

Vrhunska slovenska pevka Katja Koren in Jure Godler v kvizu Milijonar (foto: PR Planet TV)

S Planet TV prihaja obvestilo, da bo kviz Milijonar odslej na sporedu v petek ob 20. uri. Sicer se bodo v odgovarjanju na vprašanja za nagrade še naprej najprej preizkušale redno prijavljene tekmovalke in tekmovalci, nato pa v drugem delu oddaje sledi še posebni dobrodelni del, v katerem na vroči stol sedejo znani obrazi slovenske estrade ali drugače prepoznavni Slovenci.

Tako bo v prvi petkovi oddaji kviza z voditeljem Juretom Godlejem na t. i. vroči stol sedla pevka Katja Koren, ki bo s pravilnimi dogovori priborjeni denar namenila društvu ‘UP-ornik’. Slovenska pevka že desetletje deluje predvsem v Los Angelesu. »Imam srečo, s Kool & The Gang kot backvokalistka ustvarjam nov album, sicer pa delam na svojem albumu,« je pred oddajo povedala Katja.

Sicer pa se kot vsak teden tudi tokrat za vikend na Planet Tv napoveduje nekaj kakovostnih večernih filmov, med katerimi bosta tudi dve premieri za slovensko televizijsko tržišče. V petek ob tako 20. uri bo na sporedu akcijski triler ‘Anna’. Film znanega akcijskega režiserja Luca Bessona govori o politični morilki Anni in je na ravni njegovih prejšnjih akcijskih uspešnic, kot so Nikita, Leon in Lucy.

V nedeljo zvečer pa se ob 20. uri obeta še drama ‘Mavretanec: dnevnik iz Guantanama’. Film je bil posnet po resnični zgodbi Mohamedouja Oulda Slahija, Mavretanca, ki je bil kar 14 let brez nobene obtožnice zaprt v zloglasnem zaporu Guantanamo, vojaškem zaporu Združenih držav Amerike na Kubi. Da, 14 let je bil zaprt brez obtožnice in potem so po dolgotrajnih postopkih morali osvoboditi, ker očitno ni storil ničesar.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.