Naslovnica Magazin Med serijo novosti tudi ultrasonični bralnik prstih odtisov in prvi prepogljivi zaslon

Med serijo novosti tudi ultrasonični bralnik prstih odtisov in prvi prepogljivi zaslon

Avtor: Spletno Uredništvo

Družba Samsung Electronics je v zadnjih dneh predstavila celo vrsto novosti v svoji prodajni ponudbi. Poleg izdelkov Galaxy Watch Active, Galaxy Fit, Galaxy Buds in Galaxy Tab 5e sta bila v ospredju pozornosti pametna telefona Galaxy S10 in Galaxy Fold. Prvi posodobljen praznuje 10 let obstoja, medtem ko Galaxy Fold orje ledino kot prvi preklopni telefon pametne sorte.  

galaxy foldTako izgleda prvi ‘prepogljivi’ pametni telefon, obenem je to največji zaslon med vsemi telefoni Samsunga (foto: samsung.com)

 

Podjetje Samsung Electronics Co., Ltd. je v sklopu praznovanja deset let od prvega pametnega telefona serije Galaxy S, predstavilo novo serijo vrhunskih pametnih telefonov Galaxy S10. S štirimi edinstvenimi napravami je ta nova serija Galaxy S10 zasnovana tako, da odgovarja različnim potrebam današnjega trga pametnih telefonov.  

“Vsaka izmed predstavljenih naprav prinaša izkušnjo naslednje generacije na področjih, ki uporabnikom pomenijo največ: izjemne inovacije v zaslonu, kamera in zmogljivost. Kot zaveza inovacijam, ki so zaznamovale preteklo desetletje, je Galaxy S10 oblikovan za vse tiste, ki želijo vrhunski pametni telefon z izjemno zmogljivostjo in določiti temelje za naslednjo generacijo mobilnih izkušenj.

Galaxy S10+ dviguje sleherno specifikacijo stopničko višje – od zaslona, do kamere in zmogljivosti. Galaxy S10e je odličen sopotnik tistih, ki si želijo vse vrhunske zmogljivosti v kompaktnem paketu na ravnem zaslonu. In nenazadnje, Galaxy S10 5G je ustvarjen za tiste, ki želijo več in so pripravljeni na najhitrejše razpoložljive hitrosti ter najzmogljivejše funkcije,” pravijo pri Samsungu.  

Serija Galaxy S10 z novim Dynamic AMOLED zaslonom, kamero naslednje generacije in pametnimi zmogljivostmi prinaša več izbire in postavlja nove standarde na področju pametnih telefonov. Dinamični AMOLED zaslon se ponaša s celozaslonsko izkušnjo in s prvim ultrasoničnim bralnikom prstnih odtisov na svetu, ki odčita 3D konture fizičnega odtisa uporabnika.

Ta naslednja generacija biometrične avtentikacije, s prvim FIDO Alliance Biometric Component certifikatom na svetu, zagotavlja neverjetno varnost naprave. Predvidoma bo prenovljena serija Galaxy S10 v prodajalnah na voljo sredi aprila. Najbrž pa bo malce več potrebno počakati, da se na policah trgovin znajde težko pričakovani Galaxy Fold,.   

Slednji se kot prvi na svetu ponaša z 18,54-centimetrskim (7,3-palčnim) brezkončnim prepogljivim zaslonom, ki se prepogne v kompaktno napravo z zaslonom na preklop. Galaxy Fold omogoča večopravilnost, gledanje video posnetkov, igranje iger, prinaša nove življenjske izkušnje in ustvarja nove priložnosti. “Samsung danes odpira novo poglavje v zgodovini mobilnih tehnologij, saj dokazuje, kaj je še možno pri pametnem telefonu.

Galaxy Fold smo ustvarili za vse tiste, ki želijo doživeti nekaj novega z vrhunsko prepogljivo napravo, ki presega omejitve tradicionalnih pametnih telefonov,” je povedal D.J. Koh, predsednik in izvršni direktor poslovanja IT in mobilnih komunikacij pri Samsung Electronics. Galaxy Fold sicer združuje vse materialne, inženirske in zaslonske inovacije, ki so bile razvite po predstavitvi prvega fleksibilnega prototipa Samsung zaslona v letu 2011.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.