Naslovnica Trendi Matjaž Javšnik v dobrodelnem Milijonarju

Matjaž Javšnik v dobrodelnem Milijonarju

Avtor: Spletno Uredništvo

Prihodnji torek, prvi dan meseca decembra, bo na Planet TV ob 20. uri na sporedu posebna dobrodelna epizoda kviza Milijonar. Na vročem stolu se bodo preizkusili nekateri znani obrazi, med katerimi bo tudi igralec in voditelj Matjaž Javšnik. 

Matjaž Javšnik v dobrodelnem MilijonarjuKviz Milijonar je na sporedu ob ponedeljkih, torkih in sredah ob 20. uri (foto: PR Planet TV)

 

V torek se s prihodom meseca decembra na Planet TV obeta prav posebna epizoda kviza ‘Milijonar’. voje znanje in srečo bodo v dobrodelne namene preizkusili nekateri bolj ali manj znani obrazi. Med tekmovalci v kvizu bo tokrat tudi igralec Matjaž Javšnik, kateri sicer trenutno ob sobotah zabava gledalce in gledalke v priljubljeni zabavno-glasbeni oddaji Planeta TV z naslovom ‘Pri Črnem Petru’.

V posebni torkovi izdaji kviza Milijonar, ki jo bo kot običajno vodil Jure Godler, bodo poleg Matjaža Javšnika bodo v oddaji sodelovali komik Perica Jerković, igralec Jan Bučar in direktor Šentjakobskega gledališča Milan Golob. »V posebni epizodi kviza se bodo na vroči stol usedli znani obrazi in svoje znanje preizkusili za dobrodelne namene, a še prej se bodo morali prebiti skozi uvodne Hitre prste,« so napovedali s Planet TV.

Ker snemanje kviza trenutno poteka ob spoštovanju strogih varnostnih ukrepov za zajezitev širjenja pandemije koronavirusa. V studiu ni občinstva, prisotni le štirje kandidati za vroči stol, obliko pomoči ‘glas ljudstva’ pa je nadomestila ‘možnost zamenjave vprašanja’. »Občinstvo je vsekakor nepogrešljiv element, a ob zaostrenih ukrepih v času pandemije je treba potrpeti,« pa je kar upravičeno potarnal voditelj Jure Godler.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.