Naslovnica Trendi Marsovec, Zamenjava, Plaža, Dory in Havaji

Marsovec, Zamenjava, Plaža, Dory in Havaji

Avtor: Spletno Uredništvo
Na Planet TV se je pravkar začela deveta sezona kriminalne nanizanke ‘Havaji 5.0’, medtem ko se za konec tedna se spet napoveduje nekaj zanimivih filmskih uric. Mlajše gledalce bo pritegnil animirani film ‘Iskanje pozabljive Dory’, starejše pa znanstveno fantastični film ‘Marsovec’ in komedija ‘Zamenjava’.
Marsovec, Zamenjava, Plaža, Dory in Havaji

Igralska ekipa serije Havaji 5.0 (foto: PR Planet TV)

Na Planet TV se je pravkar začela deveta sezona kriminalne nanizanke ‘Havaji 5.0’. Zgodba te serije govori o novoustanovljeni elitni enoti lokalne policije, slikoviti Havaji pa so sicer prizorišče snemanj številnih znanih filmov in nadaljevank. Serija ‘Havaji 5.0’ je bila nominirana za več Emmyjev, dobila je nagrado People’s Choice, igralec Scott Caan si je prislužil nominacijo za Zlati globus, predvsem pa ima na spletni strani IMDb serija ima zelo visoko oceno 7,3.

Sicer bo deveta sezona Havajev 5.0 odslej na sporedu ob torkih in sredah ob 21.45. Na Planet TV pa se za ta konec tedna spet obeta tudi nekaj zanimivih filmskih predstav. Jutri ( v petek, 23. aprila) bo ob 22.40 poskrbela za kar 7 Oskarjev nominiran film ‘Marsovec’ (The Martian) z Mattom Damonom v glavni vlogi. Gre za zgodbo o ameriškem astronavtu, ki po nesreči ostane povsem sam na Marsu. NASA najprej oznani njegov smrt, nato pa po naključju ugotovi, da je pravzaprav še živ.

Da bi preživel v tujem okolju za dlje časa, pa mora nesrečni astronavt uporabiti predvsem možgane – med dolgim čakanjem na reševalno akcijo potrebuje namreč hrano, vodo in seveda tudi kisik. Tako mora astronavt začasno spremeniti poklic in postati prvi zemeljski kmet na tujem planetu. Od tod tudi ime filma ‘Marsovec’. Sicer pa ima ta film, ki združuje žanra znanstvene fantastike in pustolovščine, na spletni strani IMDb še višjo oceno kot serija Havaji – zares izjemnih 8.0.

»Najmlajše bo v soboto ob 14.20 nedvomno razveselilo ‘Iskanje pozabljive Dory’ (Finding Dory), zvečer pa nas bo po oddaji ‘Pri Črnem Petru’ nasmejala komedija ‘Zamenjava’ (The Change-Up) z Ryanom Reynoldsom in Jasonom Batemanom. Nedelja po kvizu ‘Piramida’ sreče ob 21.30 prinaša uspešnico ‘Obala’ (The Beach) z Leonardom DiCapriom,« pa so še zapisali v napovedniku Planet TV.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.