Naslovnica Trendi Malce drugačen filmski teden od prvotno predvidenega

Malce drugačen filmski teden od prvotno predvidenega

Avtor: Spletno Uredništvo
Za ta teden se sta se v slovenskih kinematografih napovedovali dve novosti. Prva je bila film o novem akcijskem superheroju ‘Modrem hrošču’, ki bo premierno predvajana v četrtek. Druga novost pa bi morala biti komedija ‘S ketne’, a je trenutno ni več moč zaslediti v tedenskih sporedih večine slovenskih kino-dvoran.
Malce drugačen filmski teden od prvotno predvidenega

Modri hrošč v akciji med reševanjem našega sveta (foto: cineplexx.si)i

Tematski filmski večeri superjunakov so običajno na ob sredah, tokrat pa so zdrsnili na četrtek. Šele 17. avgusta se namreč napoveduje prvo predvajanje filma, ki govori o superheroju, imenovanem ‘Blue Beetle’, ali po slovensko ‘modri hrošč’. Blue Beetle izhaja iz stripovskega sveta superjunakov, oziroma iz ‘DC vesolja’, začuda pa tokrat imena filma niso prevedli v slovenski jezik, ampak je tudi za slovensko tržišče ostal originalni naslov ‘Blue Beetle’.

»Ta epska pustolovščina spremlja Jaimeja Reyesa, običajnega mladeniča, ki je ravnokar končal fakulteto. Ko išče svoje poslanstvo na tem svetu, v last nepričakovano dobi starodavno relikvijo nezemeljske biotehnologije – skarabeja, kar za vedno spremeni njegovo usodo. S pomočjo svoje družine in izjemne tehnološko napredne superobleke… odkrije, da lahko reši svet,« razkriva napovednik tega akcijsko-pustolovsko-znanstveno-fantastičnega filma, ki je presenetljivo močno povezan z Mehiko.

Film je bil namreč v veliki meri posnet na lokacijah v Mehiki, v glavnih vlogah igrajo Xolo Maridueña, Bruna Marquezine, Adriana Barraza, Damián Alcázar in Elpidia Carrillo, režiser pa je bil Angel Manuel Soto. Druga filmska novost tega tedna bi morala biti komedija ‘S ketne’, v kateri glavno vlogo igrajo psi. Tudi ta premiera je bila najprej napovedana za četrtek (17. avgust), a je trenutno ni več moč zaslediti v tedenskih sporedih večine slovenskih kino-dvoran.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.