Naslovnica Trendi Magične živali prihodnji teden v kinih z drugo filmsko uspešnico

Magične živali prihodnji teden v kinih z drugo filmsko uspešnico

Avtor: Spletno Uredništvo

Vsi ljubitelji pisateljice J.K. Rowling, pripadniki čarovniškega sveta, sledilci Harry Potterja in vsi ostali podobno usmerjeni bodo prišli na svoj račun že v torek, 13. novembra, ko bo v vseh večjih kinih po Sloveniji predpremierno oživel novi del franšize Magične živali. Glede na reakcije na družabnih omrežjih in glede na prodajo vstopnic je očitno, da je nadaljevanje več kot težko pričakovano!

magične 2Film ‘Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva’ si bodo slovenski gledalci lahko ogledali od torka dalje (foto: Blitz Slovenija)

 

Druga od petih povsem novih pustolovščin iz čarovniškega sveta avtorice J.K. Rowling nadaljuje zgodbo tam, kjer se je končal prvi film: čarovniški kongres MACUSA je s pomočjo Salamanderja Scamandra (Eddie Redmayne) zajel mogočnega čarovnika Gellerta Grindelwalda (Johnny Depp). A kot je bil obljubil, je Grindelwald ušel in zdaj nabira privržence, ki se jim niti sanja ne o njegovih resničnih namenih: vzgojiti namerava čistokrvne čarovnike, s pomočjo katerih namerava zavladati vsem nemagičnim bitjem.

Albus Dumbledore (Jude Law) v želji, da Grindelwaldu prekriža načrte, za pomoč prosi svojega nekdanjega študenta Salamanderja Scamandra. Ta pristane, a se ne zaveda, kakšne nevarnosti ga pri tem čakajo. Zabrišejo se meje in na preizkusu sta tudi ljubezen in pripadnost – celo med najbolj predanimi prijatelji in družinskimi člani – čarovniški svet pa postaja vse bolj razdvojen.

“Magija živi samo v redkih dušah, vendar se moramo še vedno skrivati v sencah. Takšno življenje nam ne služi več,” pravi Gellert Grindelwald. V filmu igrajo Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Alison Sudol, Ezra Miller, Zoë Kravitz, Callum Turner, Claudia Kim, William Nadylam, Kevin Guthrie, Carmen Ejogo, Poppy Corby-Tuech, Jude Law in Johnny Depp. Po scenariju Rowlingove je režiral David Yates, producirali so David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves in Lionel Wigram.

Film ‘Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva’ si bodo slovenski gledalci lahko na velikih platnih ogledali predpremierno od 13. novembra dalje, tudi v 3D tehniki. Vstopnice pa so že v prodaji na blagajni ali spletni strani Koloseja, vseh Cineplexxov, Kina Bežigrad in Mariboxa so še sporočili s strani distributerja Blitz Slovenija.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.