Naslovnica Trendi Lois je nova Siolova virtualna spletna vplivnica

Lois je nova Siolova virtualna spletna vplivnica

Avtor: Spletno Uredništvo
Spletni portal Siol.net je oznanil svoj vstop na TikTok platformo s pomočjo inovativnega orodja. Gre za umetno inteligenco, ki se imenuje Lois, namenjena pa je predvsem mlajši generaciji.
Lois je nova Siolova virtualna spletna vplivnica

Tako je videti Lois, nova Siolova spletna vplivnica (foto: PR TSMedia)

Spletni portal Siol.net je že od začetka med najbolj kakovostnimi na slovenskem trgu, da bi tudi ostal med elito, pa se je potrebno nenehno prilagajati novim tehnologijam in tudi spreminjajočim se pričakovanjem ciljih skupin. S Siol.net so pravkar oznanili večjo novost – vstop na TikTok platformo s pomočjo umetne inteligence, oziroma virtualne vplivnice, ki so jo poimenovali Lois.

»TikTok je v zadnjih letih prevzel predvsem mlajšo populacijo, trendi pa kažejo, da je platforma osvojila tudi starejše od 24 oziroma 35 let. Čeprav je zanimanje tiktokovega občinstva težko predvideti, bo spletni medij Siol.net mlade uporabnike TikToka poskušal doseči s skrbno izbrano vsebino, ki bo ponujala drugačen, interaktiven način spremljanja novic ter hkrati zagotavljala zabavo,« so pojasnili s portala Siol.net.

Lois je tako posvečena predvsem mlajši generaciji, med drugim pa bo poročala s terena, sodelovala z drugimi slovenskimi vplivneži in zelo aktivno vključevala tudi občinstvo. Poleg edinstvenih vsebin bo namreč pripravljala še posebne izzive, nagradne igre in podobne akcije, kjer bodo uporabnikom omogočeno, da aktivno sodelujejo in se povežejo s tem spletnim medijem na nov način.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.