Naslovnica Kronika Nova primera pogrešanih oseb v Kamniku in Račah

Nova primera pogrešanih oseb v Kamniku in Račah

Avtor: Spletno Uredništvo
Potem, ko so policisti prejšnji teden preklicali iskanje 15-letnika iz Kranja, ki je bil najden in je bilo z njim vse v redu, pa sta v zadnjih dneh sledili še dve prijavi. Pri obeh gre za izginula moška srednjih let. Žal je kmalu po prvi objavi tega članka Policija preklicala iskanje izginulega moškega iz Kamnika, saj so ga našli mrtvega.
Nova primera pogrešanih oseb v Kamniku in Račah

Fotografija že od začetka maja pogrešanega 44-letnega Bojana Pranića iz Slivnice pri Mariboru (foto: policija.si)

Policisti Policijske postaje Kamnik so bili obveščeni, da svojci od predvčerajšnjim pogrešajo 38-letnega Klemna Baloha iz Kamnika. Nazadnje so ga namreč videli v torek (15. avgusta), ko se je pogrešani okrog 13. ure s svojim osebnim vozilom odpeljal od doma. Avtomobil, ki ga je vozil, je znamke Peugeot, model 308 SW, bele barve, registrska tablica avtomobila pa ima oznako LJ 12-NBI.

»Pogrešani je visok 178 cm, vitke postave s kratko postriženimi rjavimi lasmi. Oblečen je bil v zeleno kratko majico in kratke hlače enake barve. Vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešani osebi, prosimo, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo ali Policijsko postajo Kamnik,« so zapisali v sporočilu za javnost. Žal pa je kmalu po objavi tega članka Policija preklicala iskanje, saj so pogrešanega našli mrtvega v bližini Kamnika.

Njegova smrt naj ne bi bila posledica nesreče in tudi ne kaznivega dejanja, iz česa je moč sklepati, da je najverjetneje šlo za samomor. Na drugem koncu države pa so policiste iz Rač obvestili, da svojci pogrešajo 44-letnega Bojana Pranića iz Slivnice pri Mariboru. Kar je precej nenavadno, je dejstvo, da naj bi Pranića nazadnje videli že 4. maja 2023 (in sicer ob 10. uri pred trgovino na Ljubljanski cesti 13 v Račah).

Tedaj je po informacijah s Policijske postaje Rače 170 cm visok izginuli možakar imel kratko postriženo brado in brke, oblečen je bil v pulover s kapuco svetle barve, s seboj pa je nosil temen nahrbtnik. Ker so od tedaj minili že trije meseci in pol, pa seveda sedaj lahko izgleda tudi drugače.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.