Naslovnica Trendi Letos bo Mihelič še najbolj slavna zvezda plesa

Letos bo Mihelič še najbolj slavna zvezda plesa

Avtor: Spletno Uredništvo

POP TV je pravkar oznanil imena zvezdnic in zvezdnikov, ki se bodo potegovali za zmago v četrti sezoni plesnega spektakla ‘Zvezde plešejo’. Nov niz oddaj se bo začel s prihodom pomladi, na sporedu bodo v najbolj gledanem nedeljskem večernem terminu, tudi letos pa se bo gledalcem predstavilo 5 plesalk in 5 plesalcev.

Letos bo Mihelič še najbolj slavna zvezda plesa

Deseterica udeležencev četrte sezone šova Zvezde plešejo (foto: PR POP TV)

 

Spomladi se na POP TV obeta četrta sezona priljubljenega spektakla ‘Zvezde plešejo’. V novem nizu oddaj bo sodelovalo deset prepoznavnih obrazov iz domačega sveta glasbe, medijev, resničnostnih šovov, gledališča in športa. Pa bodo slovenski gledalci ob nedeljah zvečer tudi tokrat res spremljali plesalne nastope velikih zvezd estrade, ali gre tokrat bolj za  nekakšne kvazi-zvezde? Presodite sami.

Med 5 novimi plesalkami je daleč najbolj znana pevka Alya, saj ima za seboj bogato in uspešno 20-letno kariero. Mojca Funkl je znan obraz s POP TV, saj je igrala v serijah ‘Reka ljubezni’ in ‘Usodno vino’, poleg tega je stalna članica ansambla MGL. Pevko ‘Katayo’ je Slovenija spoznala v šovu ‘Znan obraz ima svoj glas’, prepoznavna pa je prav po svojem glasu, saj ga je posodila mnogim risanim junakom. Kaja Vidmar je model, ki se lahko pohvali z naslovnicami na revijah Smrklja, Cosmopolitan in Playboy, poleg tega pa je tudi igralka.

Seznam ženskega dela oddaje zaključuje vlogerka in nekdanja finalistka Miss Slovenije Teja Jugovic. Slednja na plesni parket prihaja skupaj z možem Janijem Jugovicem, kar bo tudi prvič, da poročen par sodeluje v oddaji. Sicer sta se Jani in Teja spoznala kot udeleženca resničnostnega šova na POP TV ‘Gostilna išče šefa’, Jani pa je pred kratkim v spletnem izboru postal slovenski najbolj seksi moški leta 2019.

V moški peterici nastopajočih bo tudi glasbenik in večni borec proti odvečnim kilogramom Miki Vlahovič, ki s skupino Victory na glasbenih odrih deluje že 30 let. S kilogrami pa nikoli ni imel težav bivši rokometaš Luka Žvižej, sicer v svoji karieri ne bi uspešno nastopal za slovensko reprezentanco in za slavno Barcelono. Plesalec bo postal tudi Denis Toplak, ki je leta 2014 zmagal na resničnostnem šovu Kmetija, leta 2018 pa se je vrnil na šov in spet prišel v finale.

Med vso deseterico pa je najbrž še najbolj slaven Tomaž Mihelič, vendar ne pod tem imenom. Danes uspešnega novinarja in modnega agenta sta namreč Slovenija in Evropa pobližje spoznala kot Marlenno v skupini Sestre, ki je leta 2002 poskrbela za doslej najboljši oziroma najbolj odmeven slovenski nastop na Evroviziji.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.