Naslovnica Trendi Leonardo, Michelangelo, Raphael in Donatello spet v akciji

Leonardo, Michelangelo, Raphael in Donatello spet v akciji

Avtor: Spletno Uredništvo
Po dolgih letih počitka se danes v kinematografe vračajo 4 slavne ninja-želve, ki nosijo še bolj slavna imena – Leonardo, Michelangelo, Raphael in Donatello. Nova filmska animirana avantura nosi naslov ‘Ninja želve: Mutantska ujma’.
Leonardo, Michelangelo, Raphael in Donatello spet v akciji

Bojevniško razpoložene mutirane želve so tudi velike ljubiteljice pizze (foto: cineplexx.si)

V slovenske in ostale kinematografe po svetu se pravkar vračajo vrnile superherojske ninja-želve. Raphael, Leonardo, Michelangelo in Donatello se bodo v animiranem filmu ‘Ninja želve: Mutantska ujma’ v New Yorku morali boriti z vojsko mutantov. »Po več letih zavetja pred človeškim svetom so se bratje želve odločili, da z junaškimi dejanji osvojijo srca Newyorčanov ter da so sprejeti kot povsem normalni najstniki.

 Njihova nova prijateljica April O’Neil jim pomaga prevzeti skrivnostno zločinsko združbo, vendar jim gre kmalu čez glavo, ko se nanje spusti vojska mutantov,« razkriva napovednik tega filma, ki ga je režiral Jeff Rowe. Njegov so-režiser je bil Kyler Spears, scenarij je napisal Brendan O’Brien, celotna zgodba pa temelji na stripovskih likih, ki sta jih ustvarila Kevin Eastman in Peter Laird.

Za slovensko, sinhronizirano verzijo filma so poskrbeli glasovi Andreja Kušarja, Lana Zupančiča, Roka Mlinarja, Sebastjana Kušarja, Mance Kepic, Borisa Carja, Jerneja Kuntnerja, Matevža Müllerja, Sandre Debelak, Andreia Lenarta Černilogarja, Žige Buniča, Alenke Tetičkovič… Film sicer v izvirniku nosi naslov ‘Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem’, distributer za slovenski trg pa je družba Karantanija Cinemas d.o.o.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.