Naslovnica Trendi Kviz Vem se vrača že konec avgusta

Kviz Vem se vrača že konec avgusta

Avtor: Spletno Uredništvo
V ponedeljek, 29. avgusta se pričenja nova sezona priljubljenega kviza ‘Vem!’. Voditelja Aljoša Ternovšek in Anže Zevnik bosta TV SLO 1 preverjala znanje tekmovalcev od ponedeljka do petka ob 18.20.
Kviz Vem se vrača že konec avgusta

Voditelja Aljoša Ternovšek in Anže Zevnik imata svoj del zaslug za uspeh  oddaje (foto: Adrian Pregelj/SOJ RTV SLO)

S Službe za komuniciranje Radiotelevizije V Slovenija so najavili, da se zadnji ponedeljek v mesecu avgustu na program vračajo nove epizode kviza ‘Vem!’. Natančneje – od 29. avgusta dalje bodo vsak delovnik (oz. od ponedeljka do petka) ob 18.20 na prvem programu Televizije Slovenija na sporedu nove oddaje zelo gledanega kviza, voditelja katerega ostajata Aljoša Ternovšek in Anže Zevnik.

»Prve oddaje kviza ‘Vem!’ smo gledalcem Televizije Slovenija predstavili pred skoraj osmimi leti, doslej pa smo predvajali že 1084 oddaj z vprašanji, na katere odgovarjajo tekmovalci v našem studiu, vsak zase pa gesla ugibajo tudi naši zvesti gledalci pred zasloni. Teh ni malo, saj kviz ‘Vem!’ vsa leta ostaja najbolj gledana TV-oddaja v svojem terminu,« so pojasnili s Službe za komuniciranje RTV Slovenija.

Voditelja Aljoša Ternovšek in Anže Zevnik sta pred začetkom nove serije oddaj vsem udeležencem in gledalcem doma dala  preprost nasvet, ki se glasi, naj vsak razmišlja s svojo glavo. Udeleženci kviza si bodo za najvišje število točk za pravilne odgovore in preboj v finale prislužili posebne nagradne bone.  Tudi med gledalci, ki bodo uganili geslo dneva (na spletni strani kviza www.kviz-vem.si), bodo izžrebali srečneža in mu dali vrednostni bon za 40 evrov.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.