Naslovnica Trendi Konec serije Najini mostovi

Konec serije Najini mostovi

Avtor: Spletno Uredništvo
Priljubljena slovenska televizijska serija ‘Najini mostovi’ se je pravkar končala. Zaključek je bilo moč premierno spremljati na programu, oz. TV-arhivu VOYO, sicer pa razplet zgodbe o Moniki in Kristjanu ostaja skrivnost.
Glavna igralca serije Najini mostovi Maša Grošelj in Robert Korošec (foto: Ana Gregorič)

Z medijske družbe PRO Plus so sporočili, da se je iztekla popularna domača serija ‘Najini mostovi‘. Ta slovenska televizijska nadaljevanka je bila pri ponudniku TV-vsebin na zahtevo VOYO povsem na vrhu glede gledanosti. Podatki pravijo, da si je serijo, ki je bila posneta v Vipavski dolini, od začetka pa do izteka ogledalo skoraj dva milijona uporabnikov, oziroma vsak drugi naročnik storitve VOYO.

S Pro Plusa so spomnili, da zgodba serije Najini mostovi govori o vrnitvi dr. Kristjana Bevka (Robert Korošec) v rojstno Vipavo. Doma ga poleg stare ljubezni Monike Furlan (Maša Grošelj) pričakajo umazani posli, družinske skrivnosti in številni življenjski zapleti. Kot se za spodobi za vse čustvene telenovele, so prisotne solze, dramatične situacije in prevare, vendar pa tudi lepi spomini in ljubezen.

 »Serija Najini mostovi je bila skoraj tako turbulentna kot obdobje, v katerem so jo gledalke in gledalci zvesto spremljali. Vesela sem, da sem bila del takšne široke zgodbe in še danes pogrešam Vipavsko gostoljubje, ulice in malce seveda tudi Moniko. Skozi razplet zgodbe je počasi tudi sama dozorevala in sprejemala pomembne odločitve. V vsem se morda nisva čisto strinjali, verjamem pa, da je zaključek Najinih mostov prav takšen, kakršnega so si naši gledalci tudi želeli.

Kaj to pomeni, pa bodo tokrat ekskluzivno lahko videli vsi VOYO naročniki in veselim se prvih odzivov na razplet te naše vipavske zgodbe,« je razkrila Maša Grošelj, ki je v seriji igrala glavni lik Monike.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.