Naslovnica Trendi Klepet ob kavi odslej dopoldan in na Planet TV

Klepet ob kavi odslej dopoldan in na Planet TV

Avtor: Spletno Uredništvo

Na Planet TV bo kmalu staratala oddaja ‘Klepet ob kavi’ z voditeljico Jasmino Kandorfer. Jutranjo pogovorno oddajo, ki je bila v preteklosti na sporedu na TV3, bo odslej na prvem ‘planetarnem’ programu vsak delovnik ob 8.45.

 Novosti oddaje, ki se je na Planet preselila s TV3, so tudi nov studio in povečanje števila vsebin za starše (foto: PR Planet TV)

 

V prvi oddaji ‘Klepeta ob kavi’ bo voditeljica Jasmina Kandorfer gostila pevko Nušo Derenda in njenega sina Matevža, ki že stopa po maminih stopinjah, saj je že izdal tudi svojo prvo pesem. Ekipa bo s certificirano nutricionistko Jeleno Dimitrijević govorila o rjavih morskih algah, o ‘pomlajevalnem ritualu’ za lepo kožo na obrazu, predstavila umetnost branja kavne usedline, spregovorila bo tudi o izgubi otroka ter o problematiki redkih bolezni.

“Klepet ob kavi je nekakšna povezovalna točka zdravja, osebnostne rasti in duhovnosti. Oddaja je z leti postala tudi zanesljiv vir znanja s področja zdravja, ki združuje sodobni in starodavni pristop, poslanstvo oddaje je ponuditi ljudem koristne in uporabne vsebine na preprost in sproščen način, da jih bodo lahko nemudoma uporabili, vključili v svoj življenjski slog, v svoje vsakdanje navade in tudi sami opazili napredek v boljši kvaliteti svojega življenja,” pravi voditeljica Jasmina Kandorfer. 

Sicer oddaja raziskuje tako stare modrosti, kot tudi sodobne rešitve za zdravo in kakovostno življenje. Ustvarjalci oddaje so hkrati raziskovalci, v oddaji pa bodo predstavili zanimive osebnostim in njihove življenjske zgodbe. Namesto na TV3 v popoldanskem terminu bodo gledalci bodo nov niz Klepetov ob kavi lahko spremljali na Planet TV in sicer vsak delavnik od ponedeljka do petka že ob 8.45.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.