Naslovnica Oglaševanje Sprostite svoje čute v kampu Perun pri Lipcah

Sprostite svoje čute v kampu Perun pri Lipcah

Avtor: Spletno Uredništvo

Kamp Perun, ki leži ob akumulacijskem jezeru na reki Savi ter meji s Triglavskim narodnim parkom, je namenjen vsem tistim, ki si želite prijetnega oddiha v lepi in čisti naravi….

Sprostite svoje čute v kampu Perun pri Lipcah

Sprostite svoje čute v kampu Perun pri Lipcah….(foto: Enter Point Slovenija) 

 

Ko avtocesto zapustite na izhodu Jesenice zahod, vas do kampa loči le še 10 minut vožnje mimo Bleda do vasi Lipce pri Blejski Dobravi. Ustrezno postavljene oznake za kamp Perun pa vas bodo vodile vso pot od Jesenic pa vse do cilja, tako da boste zagotovo prišli na pravo mesto.

Stičišče Karavank in Julijskih Alp ponuja obilo možnosti tudi za aktivno oziroma športno preživljanje oddiha. Najbolj oblegan turistični kraj v Sloveniji – Bled, je od kampa oddaljen vsega 14 kilometrov, čudovita soseska Vintgar pa le 3 kilometre.

Za aktivnejše in avantur željne goste smo omogočili čolnarjenje in ribolov v akumulacijskem jezeru, v poletnih mesecih pa je seveda v ospredju kopanje. Ponujamo panoramsko vožnjo z motornim čolnom, kajakom in kanujem, ki so na voljo tudi za izposojo. Za ljubitelje ribolova pa omogočamo pravo poslastico – ribolov z bellyboat-om.

Na svoj račun bodo pri nas prišli tudi ljubitelji pohodništva in planinarjenja, ki radi preživljajo prosti čas v stiku z naravo. Neposredna okolica Peruna nudi obilo urejenih in različno zahtevnih pešpoti, ki vas bodo pripeljale do najlepših razgledov.

Kolesarji lahko prekolesarite tudi čez nekdanjo mejo v Italijo vse tja do Trbiža in sicer po zelo znani kolesarski progi Mojstrana – Trbiž.

Perun je majhen kamp, a nudi veliko. Na veliki in urejeni travnati površini ob poskočni reki Savi ima kamp približno 50 prostorov za kampiranje, ki so opremljeni z elektriko in pitno vodo ter so idealni za kratkočasni ali sezonski najem. Za daljše bivanje je na voljo tudi možnost pranja in sušenja perila, urejen pa je tudi izpust odpadnih voda kamperjev oziroma prikolic.

Nudimo rešitev tudi za tiste, ki nimajo šotora ali prikolice, vendar želijo vseeno okusiti bivanje v naravi. Za najem nudimo leseno brunarico, ki je primerna za šest oseb in dve kamp prikolici za štiri osebe. Brunarica obsega ločeno spalnico, opremljeno kuhinjo in kopalnico. Urejeno ima teraso in vrt, kjer je za goste na voljo oprema za peko na žaru. Po želji je pred brunarico možna postavitev dodatnega šotora. Gostom brunarice nudimo brezplačno zasebno parkirišče.

Sprostite svoje čute v kampu Perun pri Lipcah 1

Če nimate šotora ali prikolice, lahko najamete brunarico….(foto: camping-perun.si)

 

Za lačne in žejne je poskrbljeno v okrepčevalnici Perun, kjer si že ob jutranji zarji lahko privoščite okusno kavo. Okrepčevalnica se nahaja znotraj kampa in nudi različne jedi za prave gurmane. Lahko si naročite pečenega odojka, kozlička, jagenjčka in mešano meso na žaru. Za vaše prazne želodčke bodo poskrbeli tudi s čevapčiči, ražnjiči, pleskavicami, dunajskimi zrezki, ribami, bogračem, ričetom, pizzami in še marsičem. Za popoln zaključek večera pa si lahko privoščite kozarček pijače. Ponujamo tudi najem piknik prostora za zaključene skupine.

Ponosni smo, da je naš kamp psom in njihovim lastnikom prijazen kamp. V ponudbi imamo pasji hotel, v sklopu katerega deluje tudi pasja šola. V okolici kampa ne manjka prostora za sprehajanje štirinožcev, zagotovo pa bodo kužki veseli kopanja v jezeru.

Kot veliko zanimivost svojim obiskovalcem po predhodnem dogovoru nudimo možnost panoramskega poleta s helikopterjem družbe Flycom. Za dodatno popestritev poleta, lahko helikopter prispe po vas kar v kamp in vas popelje do Triglava in okoliških gor, upoštevamo lahko tudi vaše želje in polet temu ustrezno prilagodimo.

Privoščite si oddih od delovnega vsakdana in nas obiščite v Kampu Perun Lipce. Pričakale vas bodo neskončne možnosti uživanja in sprostitve v mirni naravi, ob prijetnem žuborenju reke in petju ptic.

 

Camp Perun Lipce
Blejska Dobrava 160
4273 Blejska Dobrava

Kontakti:
Tel 1: +386 (0) 40 480 686
Tel 2: +386 (0) 41 666 187
E-mail: info@perun.si
Spletna stran: www.camping-perun.si
Koordinate: 46.415239, 14.105560

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.