Naslovnica Trendi Kdo bi rad sodeloval v videu Grem sam naprej

Kdo bi rad sodeloval v videu Grem sam naprej

Avtor: Spletno Uredništvo
Pevka Katarina Mala je po dolgem času spet stopila za mikrofon in v sodelovanju z glasbeno produkcijo Sweet Peak posnela novo pesem ‘Grem sam naprej’. Sedaj pa išče prostovoljce, da se ji pridružijo pri ustvarjanju videospota za to skladbo.
Katarina Mala je spet v akciji (foto: Agencija GiG/Tania Mandillo)

Z Agencije GIG so spomnili, da letos mineva 10 let od prvega singla Katarine Male, ki nosi naslov ‘Ciao Ciao’. Hit skladba, ki je bila posneta v sodelovanju z avtorjem in skladateljem Markom Gregoričem, je slovensko javnost prvič opozorila na pevko. Štiri leta kasneje Katarina Mala izdala tudi svoj prvi (istoimenski) debitantski album ‘Ciao Ciao’. Z glasbeno produkcijo Sweet Peak pa  je sodelovanje steklo že leta 2013, ko so skupaj posneli pesem ‘Kava z mlekom’.

Katarino Malo, ki se na sceno vrača po daljši odsotnosti, je nova pesem ‘Grem sam naprej’ navdušila predvsem zaradi optimizma, ki ga izraža. Sicer je za glasbo poskrbel Mario Čižić, ki je ob Tilnu Majeriču in pevki sami spisal tudi besedilo te pesmi. Za aranžma, produkcijo, mix in mastering je bil zadolžen Dino Zorec, back vokala sta prispevala Laura Kumer in neumorni Mario Čižić, kitarski del pa Robert Pikl.

»V preteklih letih sem ugriznila v kar nekaj limon, zato je zdaj čas, da iz njih zmešam en dober koktejl. Optimizem je nekaj, kar potrebujemo vsi. Izzivi, ki jih je prineslo preteklo leto, so marsikoga spravili v hudo stisko, potisnili do roba, marsikoga pa tudi zbližali. In ta pesem, ki sicer ni nastala zaradi novega koronavirusa, pač pa življenja samega, naj bo v vzpodbudo prav vsem,« pravi Mala Katarina.

Sedaj Katarina Mala in režiser Ven Jemeršić vabita prostovoljce in prostovoljke k snemanju videa za ‘Grem sam naprej’. Pri tem ni posebnih omejitev – vsi, ki želijo nastopati, peti, plesati, se nasmejati ali samo pomahati – vsi lahko prispevajo svoje kratke posnetke. podrobnejša navodila glede posnetkov so na voljo na spletnem mestu katarinamala.si. Osnovno navodilo pa je, da mora biti posnetek horizontalen, panoramski, oziroma vodoraven.

Vsi prispevki

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.