Naslovnica Trendi Kar štirje vznemirljivi filmi za ta konec tedna

Kar štirje vznemirljivi filmi za ta konec tedna

Avtor: Spletno Uredništvo
Tudi prihajajoči konec tedna bo na Planet TV v znamenju filmske zabave. Jutri zvečer bo na sporedu komedija ‘Piflarji’, v nedeljo zvečer pa se napoveduje še akcijski ‘Deadpool 2’. Oba filma bosta na slovenskem TV- tržišču predvajana premierno, ‘Deadpool 2’ pa so izbrali tudi za Planetovo filmsko premiero meseca.
Kar štirje vznemirljivi filmi za ta konec tedna

Trije junaki filmske premiere meseca januarja ‘Deadpool 2’ (foto: PR Planet TV)

Jutri (sobota, 21. januarja) bodo na Planet TV ob 20. uri premierno predvajali komedijo ‘Piflarji’ (originalno ‘Good Kids’), v kateri štirje srednješolski prijatelji končno ugotovijo, spoznajo, da so zaradi lova na dobre ocene povsem pozabili na dober žur in tudi na dekleta, kar je seveda nedopustno. Zato se odločijo, da bodo med zadnjimi poletnimi počitnicami pred odhodom na univerzo izkusili zares divjo zabavo in pa tudi pravo ljubezen.

V tej piflarski komediji sicer poleg Nicholasa Brauna (‘Succession’) in Zooey Deutch igrajo še Julia Garner (znana iz serij ‘Ozark’ ter ‘Inventing Anna’), nominiranec za Oskarja Damian Bichir ter Ashley Judd. Po koncu tega filma pa bo ob 22. uri na Planet TV sledil še spektakularni zadnji del znane trilogije ‘Hobit’ režiserja Petra Jacksona, ki nosi naslov ‘Hobit: Bitka petih vojska’.

Nato bo pojutrišnjem (v nedeljo, 22. januarja) ob 20. uri na Planet TV na sporedu še drugi del akcijskega filma ‘Deadpool 2’ z Ryanom Reynoldsom v glavni vlogi. Film ‘Deadpool 2′ so izbrali tudi za Planetovo filmsko premiero meseca januarja. Zgodba govori o malce odštekanem super-heroju, ki se tokrat vrača, da bi zaustavil supervojaka Cabla (Josh Brolin) na njegovem ubijalskem pohodu.

S Planet TV so poudarili, da je bil ta film, ki ga so pohvalili tudi kritiki in ima kar visoko IMDb oceno 7,7, deveta najbolj dobičkonosna filmska produkcija leta 2018. Poleg velikega uspeha v kino-blagajnah je bil ta Marvelov super-herojski film nominiran za več nagrad in zato ni preveč presenetljivo, da naj bi  v letu 2024 v kinematografe po vsem svetu  vkorakal še tretji del te franšize.

Nedeljski večer pa se bo na Planet TV zaključil s filmom ’21 Jump Street: Mladenič v modrem’. V tej akcijski komediji dva podpovprečna policista pošljejo pod krinko na srednjo šolo, da bi se tam pomešala med najstnike in zaustavila preprodajalce sintetičnih drog. Po koncu tega filma pa bo konec tudi vikenda…

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.